İskele'de 29 Ekim Konserlerine Yüksek Katılım - Son Dakika
Güncel

İskele'de 29 Ekim Konserlerine Yüksek Katılım

İskele\'de 29 Ekim Konserlerine Yüksek Katılım

İskele Belediyesinin 29 Ekim kutlamaları kapsamında düzenlediği İbrahim Erkal, İlhan Altın ve Gönül Bayrak konseri, geniş bir katılımla gerçekleşti.

31.10.2013 16:37  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskele Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90. yılı kutlamaları kapsamında İbrahim Erkal, İlhan Altın ve Gönül Bayrak Halk Konseri düzenledi. Etkinlik saat 19:30'de saygı duruşu ve hep birlikte İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren İskele Belediye başkanı Ayhan Aşık, Bizler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı çok önemsiyoruz her 29 Ekimde elimizde bayraklarımızla sokaklarda tek yürek tek bilek coşkuyla kutluyoruz. Ay-Yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sonsuza kadar devam ettireceğiz dedi.

Belediye önünde düzenlenen ve sunuculuğunu Gazeteci Emrah Çakmak'ın yaptığı halk konserine İskele Belediye Başkanı Ayhan Aşık, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Belediye-İş Sendika Başkanı Yüksel Özden, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel, CHP Savaştepe İlçe Başkanı Ali Kar, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, CHP Sındırgı İlçe Başkanı Ekrem Metin, Edremit Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Önder, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz, Eti Maden İşletmeleri Personel Müdürü Talip Karslıoğlu, MHP Bigadiç İlçe Sekreteri Yakup Macan, İskele Belde Karakol Komutanı Yücel Doğan ve vatandaşlar katıldı.

Konserde sahne alan İbrahim Erkal, İlhan Altın ve Gönül Bayrak'ın muhteşem performansları, şarkıları, türküleri ve birbirinden renkli esprileri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser'in düzenlendiği alan hıncahınç dolarken konseri dinlemeye gelen yaklaşık 1500 kişi hoş dakikalar geçirdi.

Belediye önünde gökyüzüne bırakılan havai fişek gösterisi gökyüzünü aydınlattı. Havai fişek gösterisinde protokol üyeleri ile izleyiciler birlikte 10. Yıl Marşına eşlik etti. Program sonunda Sanatçılara çiçek ve plaketlerini İskele Belediye Başkanı Ayhan Aşık, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Belediye-İş Sendika Başkanı Yüksel Özden, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İskele'de 29 Ekim Konserlerine Yüksek Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement