Cumhuriyet Yüzme Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Yüzme Festivali Başladı

Cumhuriyet Yüzme Festivali Başladı

Cumhuriyetin kuruluşunun 89.yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Giresun Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenen "Cumhuriyet Bayramı Yüzme Festivali", Vali Dursun Ali Şahin'in katılımıyla başladı.

28.10.2012 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Giresun Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenen "Cumhuriyet Bayramı Yüzme Festivali", Vali Dursun Ali Şahin'in katılımıyla başladı.

Vali Dursun Ali Şahin, "Cumhuriyetimizin adı ile yapılan yarışmalar bizim için çok önemlidir. Cumhuriyet büyük bir mücadelenin sonunda elde edilen bir kazanımdır. Bu kutlamaların arefesinde burada çeşitli kategorilerde yarışmaya katılan değerli öğrencilerimizi kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Yarışmalara; Atatürk Lisesi Spor Kulübü 2, Batlama Spor Kulübü 52, Turkuaz Spor Kulübü 12, Gençlik Spor Kulübü 14, Sağlık Spor Kulübü 15 ve Yavuz Koleji Spor Kulübü 4 sporcu ile katıldı. Yarışmayı; Vali Dursun Ali Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Metin Kısa ve çok sayıda vatandaş izledi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Yüzme Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement