Cumhuriyetin Kuruluş Yıldönümünde Kız Kulesi'ne Yüzerek Geçtiler - Son Dakika
Genel

Cumhuriyetin Kuruluş Yıldönümünde Kız Kulesi'ne Yüzerek Geçtiler

Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde Kız Kulesi'ne yüzerek geçtiler Onlarca yüzücü Cumhuriyet'in kuruluşunu böyle kutladıİSTANBUL - Üsküdar sahilinde bir araya gelen çeşitli meslek gruplarından çok sayıda yüzücü, Cumhuriyet Bayramı'nın yıl dönümünde serin sularda yüzerek Kız Kulesi'ne çıktı.

28.10.2018 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde Kız Kulesi'ne yüzerek geçtiler

Onlarca yüzücü Cumhuriyet'in kuruluşunu böyle kutladı

İSTANBUL - Üsküdar sahilinde bir araya gelen çeşitli meslek gruplarından çok sayıda yüzücü, Cumhuriyet Bayramı'nın yıl dönümünde serin sularda yüzerek Kız Kulesi'ne çıktı. Burada ellerindeki meşalelerle İstiklal Marşı söyleyen yüzücüler, tekrar yüzerek geri döndü.

Çeşitli meslek gruplarından amatör yüzücülerin oluşturduğu "Openwater" isimli grup, Üsküdar Sahili'nde sabah saatlerinde bir araya geldi. Üzerlerinde Türk bayraklarının bulunduğu tişörtleri giyen grup, sahilde fotoğraf çektirdikten sonra saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Daha sonra kayalıklara yürüyen grup, buradan yüzerek Kız Kulesi'ne geçti. Serin sularda yüzen amatör yüzücüler, Kız Kulesi'nde ellerindeki meşaleleri yakarak İstiklal Marşı söyledi. Grup tekrar yüzerek sahile ulaştı.

Grup adına bir açıklama yapan Hasan Eke, " Cumhuriyetimizin ilanının 95.yıl-dönümünde bugün düzenlemiş olduğumuz etkinliği bu günleri armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına ayrıca da tüm şehitlerimize armağan ediyoruz. Mekanları cennet olsun" dedi.

Amatör yüzücülerin gerçekleştirdiği bu etkinlik sahildeki vatandaşlar tarafından da heyecanlı bir şekilde takip edildi.

Cumhuriyetin Kuruluş Yıldönümünde Kız Kulesi\'ne Yüzerek Geçtiler
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Cumhuriyetin Kuruluş Yıldönümünde Kız Kulesi'ne Yüzerek Geçtiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement