Cüney Arkın Yıllar Önce Yaşadığı Dehşet Anlarını Anlattı: Silah Çektiler! - Son Dakika
Magazin

Cüney Arkın Yıllar Önce Yaşadığı Dehşet Anlarını Anlattı: Silah Çektiler!

Cüneyt Arkın, doktorluk yaptığı dönemde, doğum yapan bir kadına müdahale etmek isterken, kadının kocasının silah çektiğini ve müdahale edemediği için hastasının feryatlar içerisinde can verdiğini anlattı.

02.06.2017 23:15  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Veyis Ateş'in Habertürk'te yayınlanan programı Akılda Kalan'a konuk olan Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, geçmişiyle ilgili az bilinenleri anlattı. Oyunculuğun yanında aynı zamanda doktor da olan Arkın, doktorluk mesleğine ilk başladığı yıllarda yaşadığı zorluklardan bahsetti.

SİLAH ÇEKMİŞLER

Meslek hayatına Adana'da başlayan Arkın'ın başından geçen bir olay ise dinleyenleri dehşete düşürdü. 60'lı yıllarda doğum yaptırmak için bir köye giden Arkın, doğum yapan kadının çığlıkları içerisinde köye giriş yapmış. Ancak kadının babası ve kocasının silah çekip, izin vermemeleri nedeniyle genç kadını ölümden kurtaramamış.

"SABAHA KADAR FERYADI DİNLEDİK"

Arkın, yıllar sonra yeniden yaşıyormuşcasına dehşet içinde kalarak, olayı "Müdahale etmek istedim. Silah çektiler, babası ve kocası. Genç bir doktor, erkek, namahrem... Sabaha kadar feryadı dinledik. Kadın da öldü çocuk da..." sözleriyle anlattı.

Cüney Arkın Yıllar Önce Yaşadığı Dehşet Anlarını Anlattı: Silah Çektiler!

Son Dakika Magazin Cüney Arkın Yıllar Önce Yaşadığı Dehşet Anlarını Anlattı: Silah Çektiler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement