Cüneyt Arkın için taziye ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Cüneyt Arkın için taziye ziyaretleri

Oyuncu Tamer Yiğit ile şair Ahmet Selçuk İlkan, İstanbul'da kaldırıldığı hastanede 85 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın için hastaneye gelerek, taziye ziyaretinde bulundu.

28.06.2022 12:19  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Tamer Yiğit ile şair Ahmet Selçuk İlkan, İstanbul'da kaldırıldığı hastanede 85 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın için hastaneye gelerek, taziye ziyaretinde bulundu.

Yiğit, hastane girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sinemanın Cüneyt Arkın, vefat eden usta oyuncunun da sinema demek olduğunu söyledi.

Türk seyircisine ve sanatçının ailesine baş sağlığı dileyen Yiğit, "Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine, sevdiklerine sabırlar versin. Saygılarımızı, sevgilerimizi sunmak için buraya geldik." dedi.

"Birbirinden değerli eserler ve anıları miras bıraktı"

Şair Ahmet Selçuk İlkan ise yaşanılan acıya kifayetin yetmediğini, usta oyuncusunun birbirinden değerli eserler ve anıları miras bıraktığını söyledi.

Efsanelerin asla ölmeyeceğini kaydeden İlkan, "Buna bütün sevenlerin katılacağına inanıyorum. Çünkü bir insan ancak unutulduğu zaman ölürmüş ama o, unutulmayacak bir aktörümüz, sanatçımız. Yıllar yılı hepimizin hatıralarında, belleğinde çok güzel izler bırakmış bir insan. Acılar ancak hatıralarıyla teselli bulur diye düşünüyorum. Bütün ulusumuzun başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

İlkan, Cüneyt Arkın'ın vefatıyla çocukluğunu kaybettiğini, gençliğinin en güzel yıllarını yitirmiş gibi hissettiğinin altını çizdi.

Usta oyuncuyu hep güzel anarak, yaşatacaklarını dile getiren İlkan, şöyle konuştu:

"Verdiği birbirinden değerli öğütlerle bir baba, bir ağabey, sanatın ötesinde çok değerli bir insan olarak hep anacağız. Şüphesiz her şeyden önce çok iyi bir insandı. Hani diyoruz ya 'İnsanlık doğup da yaşamak değil, sadece bir beden taşımak değil. İnsansan, insanın kıymetini bil. Sen o zaman insansın.' dediğimiz ender örneklerden biriydi. Hem sanatı hem insanlığı hem vefasıyla hem de bıraktıklarıyla ülkemizin gurur kaynağı değerlerinden biriydi. Söz yetmiyor bazen. Sayfalar, romanlar dolusu yazılacak bir şey. İnşallah bundan böyle bu çok değerli, kaybettiğimiz güzel insanların biyografi kitapları da daha çok yayınlanır."

Cüneyt Arkın için taziye ziyaretleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cüneyt Arkın için taziye ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement