Cüneyt Çakır, Otoritelerden Tam Not Aldı! - Son Dakika
Spor

Cüneyt Çakır, Otoritelerden Tam Not Aldı!

Liverpool'un Barcelona'yı 4-0 mağlup edip Şampiyonlar Liginde finale yükseldiği maçı yöneten Cüneyt Çakır, performansıyla otoritelerden tam not aldı.

08.05.2019 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda 3-0 yenildiği Barcelona'yı sahasında 4-0 mağlup eden Liverpool, finale yükseldi. İngiliz ekibine galibiyeti getiren golleri Origi (2) ve Wijnaldum (2) kaydetti.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, 90 dakika boyunca sergilediği performansla otoritelerden tam not aldı. Öte yandan Çakır, maç içinde toplam 5 kez kartına başvurdu.

Cüneyt Çakır, Otoritelerden Tam Not Aldı!
Cüneyt Çakır, Otoritelerden Tam Not Aldı!
Cüneyt Çakır, Otoritelerden Tam Not Aldı!

Son Dakika Spor Cüneyt Çakır, Otoritelerden Tam Not Aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • ++++++++++++: TÜRKİYEDE EMİRLE MAÇ YÖNET AVRUPADA DÜZGÜN YÖNET NE AYAKSIN SEN 21 1 Yanıtla
  • *****************: BURDAKİ MAÇLARINI İZLESE UEFA BUNU MAÇ İZLEMEYE BİLE ÇAGIRMAZ 14 1 Yanıtla
  • 54: Buradaki eyyamı orada yapamıyor. 10 3 Yanıtla
  • tabip81: biri bizim topçular demiş bizim ligde kim bizim topçu hiç Türkiyeli yok ki 10 1 Yanıtla
  • Hadi bakalım: Helal olsun. Ülkemizde bu şekilde maç yönetemiyorsa federasyonu, hakem komitesini ve futbola hükmedenleri sorgulamak lazım, hakemi değil. Beyin bedava. 10 0 Yanıtla
  • Var Hakemi.: Her şeyi görüyorsun da topun Caner e değdiğini göremiyorsun.Cücü 4 5 Yanıtla
  • 54: Buradaki eyyamı orada yapıyor. 1 6 Yanıtla
  • Futbol: Futbolun heycanı ıunuttuk hakemlerle idare edin diyorlar demekki .....uefa mı federasyonmu patates soğanmı suçlu bu konuda hadi bakalım :):) 6 1 Yanıtla Savcı Hacı Abdurrahman: Domates Kırmızı. 1 0
  • korkusuz antepli: fenerle senin ne işin var cimbom lee ama doğrusun sizi devamlı ötürüyor ya sende haklısın fener olmasa rakibin yok 2 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı
    17:28 Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı

    Bakırköy Zuhuratbaba'da bulunan Yücespor futbol sahasına yapılmak istenen tesis, Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinlerini karşı karşıya getirdi. İnşaat çalışmasını engellemek için iş makinesinin önüne yatan mahalle sakinleri gözaltına alındı.

  • Milli Sporcu Buket Kaya'nın Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Sanık Tahliye Edildi
    17:23 Milli Sporcu Buket Kaya'nın Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Sanık Tahliye Edildi

    Kayseri'de milli sporcu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin hakkında dava açılan otomobil sürücüsü ilk duruşmada tahliye edildi. Sanık, olay günü alkol aldıklarını ve Buket'in aracı kullanamayacağını söylemesi üzerine direksiyona geçtiğini iddia etti. Kazada yaralanan müşteki, R.Ö'den şikayetçi olmadığını belirtti. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçlarının Programı Açıklandı
    17:14 Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçlarının Programı Açıklandı

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. İlk maçlar 23 Nisan Salı ve 24 Nisan Çarşamba günleri oynanacak.

  • Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi
    17:08 Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi

    Söke Basket Spor Kulübü (SBK) ve Kuşadası Academy Spor Kulübü (KASK), gruplarındaki 7 maçını da yenilgisiz tamamlayarak finalde karşı karşıya geldi. Final maçında sporcular, velilere anlamlı bir mesaj vermek için pankart açtı. Kulüplerin antrenörleri ise çocukların kötü alışkanlıklardan kurtulması ve saygı değerlerini öğrenmelerinin önemini vurguladı. Her iki kulübün kurucu antrenörü ise velilere teşekkür etti ve çocukların gelişimi için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

  • Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı
    17:06 Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının maç programını duyurdu. Beşiktaş - MKE Ankaragücü, İstanbulspor - Fatih Karagümrük, Konyaspor - Corendon Alanyaspor gibi maçlar bu hafta oynanacak.


Advertisement