Çüngüş Belediye Başkanı Arslanca, Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Çüngüş Belediye Başkanı Arslanca, Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi

Çüngüş Belediye Başkanı Arslanca, Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi

Yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır'ın Çüngüş İlçe Belediye Başkan adayı olarak seçimlere hazırlanan Zübeyir Arslanca, 4 yıllık başkanlık döneminde ilçe tarihinde yapılamayan hizmetleri kente getirdiklerini söyledi.

31.01.2019 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır'ın Çüngüş İlçe Belediye Başkan adayı olarak seçimlere hazırlanan Zübeyir Arslanca, 4 yıllık başkanlık döneminde ilçe tarihinde yapılamayan hizmetleri kente getirdiklerini söyledi.

Yerel seçimlerde AK Parti Çüngüş Belediye Başkan adaylığı açıklanan Arslanca, 4 yıllık belediye başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri değerlendirdi. Hizmet süreleri boyunca AK Parti'ye yakışır belediyecilik anlayışıyla hizmet ettiklerini belirten Arslanca, hizmet süresi boyunca ilçenin kuruluşundan beri yapılmayan hizmetleri yaptıklarını söyledi. 2014 yılında göreve başladığı andan itibaren Çüngüş halkının mutluluğu ve refahı için AK Parti'ye yakışır bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ettiklerini ifade eden Arslanca, amacının Çüngüş halkının hak ettiği noktaya gelmesini sağlamak olduğunu dile getirdi. Seçildiği gün ilçede otel olmadığı için belediye binasının bir bölümünü pansiyona çevirdiğini aktaran Arslanca, "10 yataklı pansiyon yaptık. Akabinde bayan lokali yaptık. Özellikle öksüz ve yetimleri tespitini yapmak için belediye personelini görevlendirdim. Vakıftan da ayrı bir liste aldım. Her ay sonunda gerek gıda paketi olsun gerek giyim yardımı olsun her türlü onların yanında olmaya çalışıyoruz. Her Ramazan ayında Türkiye'de belediyelerin yüzde 90'ı çok farklı formüller uyguluyorlar. Ben çok farklı bir formül uyguluyorum. Ramazan ayında her belediye belli bir yerde yemek çadırlarını kurup çadırlarda iftar yemeği verir. Ben tam aksini yapıyorum. Ramazan ayının birinci günü ve son günü hariç 28 gün boyunca ilçede yemek yemiyorum. Her gün kırsaldaki farklı mahallelerimize iftar yemeğini götürüp orada vatandaşlarla birlikte iftarımızı açıyoruz.

"AK Parti'ye yakışır bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ediyoruz"

AK Parti'ye yakışır bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Arslanca, şunları kaydetti:

"İlçede çocukların sallanabileceği iki zincir bile yoktu. Dönemin Bakan ve milletvekilleri ile istişare ettik. Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Mehmet Özhaseki sağ olsun ilçemize 2 milyon lira hibe para aktardı. Bunun 1 milyonunu sosyal tesise, 1 milyonunu diğer alt yapılar için kullandık. Hizmet sürem içerisinde AK Parti hükümetinden çok güzel destekler aldık. Hastanemiz yılan hikayesine dönmüştü. İlçemiz 10 yataklı bir devlet hastanesine kavuştu. 24 derslikli lise binamız da yapıldı. Partim ve halkımız da teveccüh gösterirse benim ileri süreçteki projelerimi de inşallah gerçekleştiririm. Çüngüş ilçesinin ileriye dönük kalkınması için, refah düzeyinin yükselmesi için mutlaka bir çıkış olması gerekiyor. Bununla ilgili Çüngüş-Pötürge arası yol projemiz var. Buradan Malatya'ya gitmek için 255 kilometre mesafe kat etmek gerekiyor iken bahsettiğimiz yol projesi gerçekleşirse yol 155 kilometreye düşüyor. İnşallah bunu da önümüzdeki süreçte başaracağıma inanıyorum. İlçemizde bulunan engelliler için çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti tarafından tekrar Çüngüş Belediye Başkan adayı olarak gösterildik, Allah'ın izniyle Çüngüşlü hemşerilerimizin destekleriyle tekrar Belediye Başkanlığını kazanacağız. Tekrar seçilmem halinde geçmişte yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını Çüngüş'e kazandırmak için çalışacağız." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çüngüş Belediye Başkanı Arslanca, Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement