Cüzdan Hırsızı Kadın Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Cüzdan Hırsızı Kadın Kıskıvrak Yakalandı

- Cüzdan hırsızı kadın kıskıvrak yakalandıANKARA - Ankara'da bulunan özel işyerinde alışveriş yapan bir kadının cüzdanını ve bazı eşyalarını çalan kadın hırsız polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

11.06.2018 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Cüzdan hırsızı kadın kıskıvrak yakalandı

ANKARA - Ankara'da bulunan özel işyerinde alışveriş yapan bir kadının cüzdanını ve bazı eşyalarını çalan kadın hırsız polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir iş yerinde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Kızılay'da bulunan özel bir iş yerinde alışveriş yapan bir kadın, hırsız Haçça K.'nin hedefi oldu. Hırsız alışveriş yapan kadını belli bir süre takip ettikten sonra kadının cüzdanını ve bazı muhtelif eşyalarını çaldı. Mağdur kadın durumu emniyete bildirince, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık ekipleri harekete geçti. Ekipler, Ziya Gökalp Caddesinde bulunan bir işyerinde yankesicilik yaparak bir kadının cüzdanı ve muhtelif eşyalarını çalan Haçça K . isimli şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Haçça K. emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi.

Cüzdan Hırsızı Kadın Kıskıvrak Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cüzdan Hırsızı Kadın Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement