Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves Haricinde Bir Hollywood Yıldızı Daha mı Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves Haricinde Bir Hollywood Yıldızı Daha mı Olacak?

Cyberpunk 2077\'de Keanu Reeves Haricinde Bir Hollywood Yıldızı Daha mı Olacak?

Keanu Reeves'ın Cyberpunk 2077'nin baş karakterlerinden biri olduğunun ortaya çıkması, oyuncuları bir hayli heyecanlandırmıştı. Şirket sözcüsünün başka bir ünlü oyuncunun yer alıp almadığı sorusuna verdiği kaçamak cevap, hayranları tekrar heyecanlandırdı.

12.07.2019 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nispeten sönük geçen E3 2019'un şüphesiz ki en büyük sürprizi Hollywood yıldızı Keanu Reeves'in Cyberpunk 2077'nin ana karakterlerinden bir tanesi olacak olmasıydı. Oyuncuların merakla beklediği Cyberpunk 2077, bu olay sonrası daha heyecanlı bir şekilde beklenmeye başlandı. Buna ek olarak CD Projeckt Red sözcüsü olan Alvin Liu, daha fazla Hollywood yıldızının da projede yer alabileceğini söyledi.

Liu, "CDPR, ilk olarak bir oyun şirketi ve uyumlu çalışmak bizim için çok önemli. Britney Spears ya da benzerleri gibi rastgele bir ünlü olsaydı bizim ürünümüzle uyuşmazdı. Çalışmalarımıza devam ettik çünkü Keanu, oyun için harika bir eşleşmeydi ve sadece daha farklı kitlelere ulaşmak için yaptığımız bir şey değildi" dedi.

Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves Haricinde Bir Hollywood Yıldızı Daha mı Olacak?

Keanu Reeves'e başka bir Hollywood yıldızının eşlik edip etmeyeceği konusunda da yorum yapmaktan kaçınan Liu, "Bu konu hakkında yorum yapamam. Bekleyip görmek zorundasınız" dedi.

Liu'nun bu kaçamak konuşması ise hayranları yeniden heyecanlandırdı ve Reeves haricinde başka bir Hollywood yıldızının daha oyunda yer aldığı düşüncesi oluşmaya başladı ancak şu an için ortaya atılacak olan her isim spekülasyon olur. Dolayısıyla cevabı kesin olarak öğrenmek için oyunun çıkışını bekleyip görmek gerekiyor.

16 Nisan 2020'de PS4, Xbox One, bilgisayarlar ve muhtemelen yeni nesil konsollara da çıkacak olan Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves haricinde bir ünlü yer alırsa sizce bu kim olur?

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves Haricinde Bir Hollywood Yıldızı Daha mı Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement