D-100'de Devrilen Araçta Sıkışan Yatalak Hastayı İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

D-100'de Devrilen Araçta Sıkışan Yatalak Hastayı İtfaiye Kurtardı

100 Karayolu Acıbadem mevkiinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda frenleri tutmayan Kazım Özcan'ın kullandığı araç beton bariyere çarptıktan sonra devrildi.

06.06.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

100 Karayolu Acıbadem mevkiinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda frenleri tutmayan Kazım Özcan'ın kullandığı araç beton bariyere çarptıktan sonra devrildi. Kazada hastaneden yeni çıktığı öğrenilen ve devrilen araçta sıkışan Özcan'ın 68 yaşındaki yatalak annesi Hatice Özcan'ı itfaiye kurtardı.

Kaza saat 14.30 sıralarında D-100 Karayolu Acıbadem mevkiinde meydana geldi. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yatalak annesi Hatice Özcan'ı (68) yanına alan Kazım Özcan evine gitmek için yola çıktı. Özcan'ın kullandığı 34 KN 9958 plakalı araç Kartal yönünde seyir halinde ilerliyordu. Önündeki otomobilin yavaşladığını gören Özcan, frene basıp durmak istedi. Ancak yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda frenleri tutmayan araç beton bariyere çarptıktan sonra devrildi. Kazada Sakine Özcan kendi imkanlarıyla arabadan çıkarken yatalak olan Hatice Özcan arabadan çıkamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan Hatice Özcan'ı arka kapıdan çıkardı. Sakine Özcan ve Hatice Özcan ambulansla hastaneye götürüldü. Yan yatan araç itfaiye ekipleri tarafından kaldırıldı.Kaza nedeniyle D-100 Karayolunda kısa süren bir trafik sıkışıklığı yaşandı.

EE - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel D-100'de Devrilen Araçta Sıkışan Yatalak Hastayı İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement