D&R En Sevilen İsimleri Ağırlamaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

D&R En Sevilen İsimleri Ağırlamaya Devam Ediyor

D&R En Sevilen İsimleri Ağırlamaya Devam Ediyor

D&R tüm Türkiye'de düzenlediği imza günleri kapsamında birbirinden ünlü isimleri sevenleriyle bir araya getiriyor.

25.04.2018 10:45  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeka dolu mizahı, kendine özgü dili ve birbirinden özel hikâyeleriyle ''Alışmadık Gözde Lens Durmaz'' tarihin gerçekleriyle gülmecenin kurgusunu bir araya getiren Metin Uca, 27 Nisan Cuma günü D&R Adana Optimum mağazasında sevenleriyle buluşacak.

Polisiye romanların usta kalemi Ahmet Ümit,27 Nisan Cumagünü D&R Cevahir Avm'de, 29 Nisan Pazar günü ise D&R Tekirdağ Tekira Avm'de olacak.

Ağustos 2015'te çıkardığı 'Aşk İle' isimli ilk albümünün ardından büyük bir çıkış yakalayan ve Temmuz 2016'da yayınladığı "Sonra Dersin Ki" albümüyle, geçtiğimiz iki yıl boyunca aralıksız müzik listelerinin üst sıralarında yer alan Koray Avcı'nın son stüdyo albümü ''Senin İçin Değer''in 28 Nisan Cumartesi günü D&R Ankara Panora'dagerçekleşecek imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek.

Aşk ve rüyalar üzerine yazılmış en muhteşemkomedilerden biri olan kadrosunda Levent Üzümcü, Arda Aydın, Pınar Tuncegil gibi isimlerin yer aldığı Aleksandar Popovski'nin yönettiği Bir Yaz Gecesi Rüyası oyununun söyleşisi28 Nisan Cumartesi günü D&R Zorlu Avm'de gerçekleşecek.

"Kiralık Aşk", "Kurtlar Vadisi", "Fatmagül'ün Suçu Ne?", "Karadayı" gibi dizilerin sevilen oyuncusu Kerem Fırtına, "En Yakın Arkadaşım Bir Deli" adlı ilk kitabı ile 28 Nisan Cumartesi günü D&R Eskişehir Espark'tasevenleri ile buluşacak.

Yayınlandığı dönemde izleyicisini ekrana kilitleyen Leyla ile Mecnun'un bu kez bambaşka bir hikâye ile sevenleriyle yeniden buluşturan Burak Aksak, Leyla ile Mecnun kitabının imza günü için 29 D&R Ankara Cepa'da okurlarıyla buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D&R En Sevilen İsimleri Ağırlamaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement