D&R Life'ın yeni sayısı dopdolu - Son Dakika
Güncel

D&R Life'ın yeni sayısı dopdolu

D&R'ın renkli dünyasından ilham alarak aylık olarak hazırlanan, hayat ve popüler kültür dergisi "D&R Life"ın 27. Sayısı okuyucularıyla buluştu.

25.02.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"D&R Life" kitap, film, gezi, moda, yenilikler, teknoloji sayfaları ve Mehmet Erdem'in yeni albümünü anlattığı röportajla yine dopdolu…

D&R Life Dergisi, 27. sayısı ile okuyucularıyla buluştu. Mehmet Erdem'in kapak olduğu son sayı; kitap, film, gezi, moda, yenilikler ve teknoloji sayfaları ile zengin bir içeriğe sahip… Aylık yayınlanan interaktif dergi D&R Life, tüm akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Mehmet Erdem ne okuyor?

Mehmet Erdem D&R Life Dergisi röportajında albümü hakkında şunları söyledi: "Bu albümde ufak sürprizlere yer verdik, Nejat İşler'le bir düet yaptık, parçanın ismi 'Gidesim Var'. Albümde Barış Manço, Sezen Aksu ve Orhan Gencebay'ın yanı sıra Ferdi Tayfur, Mehmet Güreli ve Mersinli İsmail'in parçaları yer alıyor." En son okuduğu kitap ve filmleri ise D&R Life okurları için şöyle sıraladı: "Kafamda Bir Tuhaflık Var – Orhan Pamuk, Deli Duman – Emre Serbes ve güncel edebiyat dergilerini takip etmeye çalışıyorum. İzlediğim filmler Limonata, Sivas ve Kocan Kadar Konuş".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D&R Life'ın yeni sayısı dopdolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement