D-Smart'ın Woody Allen Nisan Kuşağında Son İki Film - Son Dakika
Güncel

D-Smart'ın Woody Allen Nisan Kuşağında Son İki Film

D-Smart\'ın Woody Allen Nisan Kuşağında Son İki Film

Woody Allen Sineması" yaratan ustanın filmlerinden özel bir seçki, D-Smart 3. Kanal Smart SineFest izleyicilerini bekliyor.

22.04.2013 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı yönetmen, senarist ve daha birçok sıfatın sahibi Woody Allen'ın filmlerinden oluşan "Woody Allen Kuşağı", Nisan ayı boyunca D-Smart'ta. Senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı sayısız filmiyle bir "Woody Allen Sineması" yaratan ustanın filmlerinden özel bir seçki, D-Smart 3. Kanal Smart SineFest izleyicilerini bekliyor.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'tan Woody Allen hayranlarına güzel haber: ünlü Amerikalı yönetmen ve senarist Woody Allen'ın 5 filminden oluşan "Woody Allen Kuşağı" D-Smart 3. Kanal Smart SineFest ekranlarına gelmeye devam ediyor. Woody Allen'ın Nisan'ın son haftasında D-Smart'ta izlenebilecek son iki filmi Şöhret ve Broadway Üzerinde Kurşunlar.

D-Smart'ın Nisan Woody Allen kuşağında daha önce usta yönetmenin "Yaramaz Harry" ve "Herkes Seni Seviyorum Der" ve "Hollywood Çıkmazı" isimli filmleri ekrana gelmişti.

Woody Allen kuşağı D-Smart 3. Kanal Smart SineFest'te şu filmlerle devam edecek:

"Şöhret"

Allen'ın ün kavramını yine Allen'ca işlediği film, başarısız bir roman yazarının ve öğretmenlik yapan eşinin boşanma sonrasında yaşadıklarını, birbirine geçen küçük hikayeler ekseninde işliyor.

"Broadway Üzerinde Kurşunlar"

1920ler… New York… Bir tiyatro sahnesi… Gangsterler, ve aşk… Woody Allen tarzıyla bir araya gelen bu temalar, filmin seyircisine keyifli dakikalar geçirtecek. Altı dalda Oscar adayı olan film, John Cusack, Chazz Palminteri, Mary-Louise Parker ve gösterdiği performans ile "Yardımcı Kadın Oyuncu" dalında ödüle ulaşan Dianne Wiest gibi oyuncuları bir araya getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D-Smart'ın Woody Allen Nisan Kuşağında Son İki Film - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement