Daçe Üyeleri Erzin Çalıştayında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Daçe Üyeleri Erzin Çalıştayında Buluştu

Daçe Üyeleri Erzin Çalıştayında Buluştu

Kısa adı DAÇE olan Doğu Akdeniz Çevre Dernekleri üyeleri, çevreye ve doğaya ve zarar veren termik santrallerle mücadele için Hatay’ın Erzin ilçesinde bir araya geldi.

20.12.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa adı DAÇE olan Doğu Akdeniz Çevre Dernekleri üyeleri, çevreye ve doğaya ve zarar veren termik santrallerle mücadele için Hatay'ın Erzin ilçesinde bir araya geldi.

Erzin Belediyesi Dinlenme Tesislerindeki çalıştaya Erzin adına ev sahipliği yapan Erzin Tarihi Varlıkları Koruma Derneği Başkanı Necdet Sökmen, Adana Çevre Koruma Derneği Başkanı Dr. Sadun Bölükbaşı, Erzin Kent Konseyi Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu, Adana, Mersin, Antalya, Osmaniye, İskenderun, Antakya, Samandağı ve Erzin'den çevreciler katıldı.

Erzin Tarihi Varlıkları Koruma Derneği Başkanı Necdet Sökmen'in ardından oturumu yönetmek için Adana Çevre Koruma Derneği Başkanı Dr. Sadun Bölükbaşı söz aldı. Bölükbaşı Erzin'de yapılacak 2 günlük toplantıda, "Doğu Akdeniz sahil şeridine yapılan ve halen yapılması planlanan termik santrallerle mücadelenin ele alınacağını ve çevre derneklerinin buna göre mücadele edeceği belirtti.

Çalıştaya katılanlar 'Termiksiz Bir Gelecek İstiyoruz' pankartı önünde topluca fotoğraf çektirdiler. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daçe Üyeleri Erzin Çalıştayında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement