Daçka, Top 16'da Anadolu Efes'i Konuk Ediyor - Son Dakika
Güncel

Daçka, Top 16'da Anadolu Efes'i Konuk Ediyor

Daçka, Top 16\'da Anadolu Efes\'i Konuk Ediyor

Anadolu Efes ile Top 16 turunda oynadığı ilk maçta deplasmanda 84-71 mağlup olan Darüşşafaka Doğuş, bu kez rövanşı almak için mücadele edecek.

10.03.2016 10:20  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turundaki 10. maçında 11 Mart Cuma saat 20.30'da aynı grupta yer alan bir diğer Türk takımı Anadolu Efes ile Volkswagen Arena'da karşılaşacak.

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, seyircileri karşısında mutlak galibiyet için oynayacaklarını söyledi: "Top 16'da son dört maçımızın üçünü kazandık. Bu hafta da kendi sahamızda oynuyoruz. Son dönemde oyunumuzu arzuladığımız seviyeye çıkardık. Aynı oyunu sahaya yansıtırsak kazanmamamız için hiçbir sebep yok."

Darüşşafaka Doğuş'un Amerikalı oyuncusu Luke Harangody, son bir aydır daha iyi bir takım haline geldiklerinin altını çizdi: "Bu hafta son derece yetenekli Anadolu Efes takımına karşı oynuyoruz. Evimizdeyiz ve bu galibiyete ihtiyacımız var. İki takımın da üç galibiyeti, altı mağlubiyeti var. Sezonun bu aşamasında her şey olabilir. Bu da maçın önemini artırıyor. Ev sahibi olduğumuzdan bizim için ayrıca önemli. Savunmamız daha iyi ve bu da hücumda bize daha fazla fırsat veriyor."

Rakamlarla Anadolu Efes karşılaşmasının önemi

Avrupa Kupalarında 101. maçını geride bırakan Daçka, bugüne kadar 48 galibiyet 53 yenilgi aldı.
Semih Erden 4 blok daha yaparsa Euroleague kariyerinde 100 bloka ulaşacak.
Emir Preldzic 2 asist daha yaparsa Euroleague tarihinde 500 asiste ulaşan 19. oyuncu olacak.
Manuchar Markoishvili 2 top daha çalarsa Euroleague kariyerinde 100 top çalmaya ulaşacak.
Marcus Slaughter 5 top daha çalarsa Euroleague kariyerinde 100 top çalmaya ulaşacak.
Jamon Gordon 1 top daha çalarsa CSKA oyuncusu Victor Khryapa ile Euroleague tarihinin en çok top çalan 10.oyuncu unvanını paylaşacak. Gordon bu haftaki maça kariyer toplamında 209 top çalma ile başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daçka, Top 16'da Anadolu Efes'i Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement