"Dağ" Filmini İlk İzleyenler Oldu - Son Dakika
Kültür Sanat

"Dağ" Filmini İlk İzleyenler Oldu

"Dağ" Filmini İlk İzleyenler Oldu

Protokol ve medya mensupları "DAĞ" Filmini ilk izleyenler oldu

16.11.2012 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya ADA AVM Cinemaximum'da bir araya gelen Sakarya protokolü ile Sakarya Medyası; "Dağ" filmini birlikte izledi.

Bütün yurtta 16 Kasım'da gösterime giren "Dağ" Film'in Gala gösterimi; Sakarya'da da ADA AVM Cinemaximum'da gerçekleşti. Gösterime girmeden ilk olarak, Sakarya protokolü ile Sakarya Medyası'nın birlikte izlediği "Dağ" filminde, heyecan ve duygu bir arada yaşandı. Medya mensupları ile ekibiyle birlikte yakından ilgilenen ADA AVM Cinemaximum Müdürü Cihan Akaryalı; katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Yönetmenliğini Alper Çağlar'ın yaptığı 90 dakikalık, Dram ve Macera'nın aynı anda yaşandığı "Dağ"da; "Bekir- Ufuk Bayraktar, Yüzbaşı Yaşar Demir- Fırat Doğruloğlu, Kıdemli Başçavuş Kemal Karadağ-Mesut Akusta, Özel Kuvvetler Üsteğmen Tuğrul Tümen-Cengiz Coşkun, Pelin-Gözde Mutluer, Defne-İpek Bağrıaçık" rolleri paylaşıyor.

DAĞ'ın Konusu

"İstanbul'lu Oğuz (Çağlar Ertuğrul), bedelli askerliğe hakkı ve parası olmasına ve çevresindekilere rağmen prensiplerinden ötürü askere gitmeyi seçer ve brövesinin takılmasına 1 hafta kala kendini cesaretinin sınanacağı bir tehlikenin içinde bulur. Oğuz'un sürekli dalaştığı, Keçiören kabadayısı, Bekir (Ufuk Bayraktar) ise uzun dönem er olarak askerlik yapmaktadır. Ne komutanlarla ne de erlerle arası iyi olan "Arıza" lakaplı Bekir'in askerliği, asi tavırları yüzünden iki sene uzamıştır. Oğuz'la yanyana ve omuz omuza girmek zorunda kalacağı mücadele saf ve fütursuz cesaretine rağmen Bekir için bile adeta bir sınav olacaktır.

Cesaret sınırlarını olabilecek en zor şartlarda test edecek olan bu iki genç asker, baskından önce karargâhtaki husumetlerini bir kenara bırakıp, kimsenin onlara yardım edemeyeceği bu dondurucu ve vahşi ortamda teröre karşı birlikte mücadele edecek ve büyük kahramanlıklar sergileyeceklerdir"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Dağ' Filmini İlk İzleyenler Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement