Dağdeviren: Ozan, Rusya'da Oynar - Son Dakika
Spor

Dağdeviren: Ozan, Rusya'da Oynar

Dağdeviren: Ozan, Rusya\'da Oynar

Son dönemde geleceği belirsiz olan Ozan Tufan konusunda flaş bir açıklama geldi. Yıldız futbolcunun Rusya transferi konusunda, “Rusya’da rahatlıkla oynayabilir” denildi.

15.02.2018 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer

Brezilya Milli Takımı ile bazı çalışmalar yürüten menajer Bayram Dağdeviren, Rusya'da özel açıklamalarda bulunarak, son dönemin en çok tartışılan ismi Ozan Tufan hakkında değerlendirmeler yaptı.

Ozan Tufan'ın kadro dışı kalmasını yorumlayan menajer Dağdeviren, "Ozan Tufan milli takım oyuncusu, yetenekli bir oyuncu ve herkesin beklentisi var. Beklenti, Ozan'ın kısa sürede Avrupa'ya çılması. Rusya konusunda da, Ozan Tufan Rusya'da her kulüpte rahatlıkla oynar. Ozan hızlı, güçlü, çabuk öğrenen ve adapte olmaya müsait bir oyuncu. Ozan Tufan şu an kiralanmaya da müsait" dedi.

Roman Neustadter'in Fenerbahçe'deki durumunu da yorumlayan Bayram Dağdeviren, Dünya Kupası'nı işaret etti.

Neustadter'in Rusya'daki turnuvada olacağını ifade eden futbol menajeri, "Türkiye stoper olarak transfer edildi ama onun esas yeri defansif orta saha. Teknik direktörü de Neustadter'i savunmada kullanmak istiyor, çünkü topu oyuna sokuşu, pası ve topu tutuşu. Dünya Kupası'nda olacaktır" yorumunda bulundu.

Giuliano'ya da övgülerde bulunan Bayram Dağdeviren, "Türkiye'de birçok gol attı. Herkes performansından memnun. Giuliano, yıldız oyunculardan biri olduğunu gösterdi. Zenit'in kaybı bu durum. Fenerbahçe harika bir oyuncuya sahip" dedi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Dağdeviren: Ozan, Rusya'da Oynar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement