"Daha Farklı Olabilirdi" - Son Dakika
Spor

"Daha Farklı Olabilirdi"

"Daha Farklı Olabilirdi"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, her iki takım açısından da önemli bir karşılaşma oynadıklarını söyledi.

22.12.2013 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'ya kazanmak için geldiklerini ifade eden Özdilek, "İlk 15 dakika zorlandık. Antalyaspor ciddi baskı kurdu, pozisyonlar üretti. 15 dakikadan sonra oyunu kontrolünü aldık, peş peşe goller bulduk. Belki 3 veya 4'ü de yakalayabilirdik. İkinci yarının başında baskı yedik, gol yememiz Antalyaspor'u oyunun içine soktu. Üçüncü gol bizi rahatlattı. Pozisyonu bol bir müsabaka oldu. Bizim için kazanmak önemliydi, aradaki üç puanı kapatıp aynı puanı yakaladık" diye konuştu.

Özdilek, galibiyeti bir haftadır hastanede tedavi gören kulüp başkanı İlhan Cavcav'a hediye ederek, Antalyaspor'a başarı diledi.

Bir gazetecinin "Diarra ve Aissati ile ilgileniyor musunuz?" sorusuna ise Özdilek, "Antalyaspor'da 5 yıl emek verdim. Diarra'ya böyle bir teklifim olmadı. İsmail Aissati ile birebir görüşmedik. Şu gün itibarıyla konuştuğumuz yerli ve yabancı oyuncular var. Eksikliklerimiz biliyoruz, onları giderme adına devre arasından doğru tercihler yapmaya çalışacağız" dedi.

Gençlerbirliği oyuncusu Kulusıc da Antalya'ya üç puan almak için geldiklerini ve galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Ligdeki son maçta da galip gelerek ilk yarıyı tamamlamak istediğine değinen Kulısıc, maçta sakatlanan Milan Baros'a geçmiş dileğinde bulundu.

Petrovic ise Antalya'nın zor bir deplasman olduğunu, galip gelerek ligde üst sıralara çıkış yapmayı sürdürdüklerini anlattı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Daha Farklı Olabilirdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement