Daireleri gezme bahanesiyle inşaata giren kadın, intihara kalkıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Daireleri gezme bahanesiyle inşaata giren kadın, intihara kalkıştı

Antalya'nın Serik ilçesinde, işçilere, dairelere bakmak istediğini söyleyerek, 4 katlı inşaata giren S.E. adlı kadın, çatıda intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna ederek, indirdiği S.E.'nin psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.

24.11.2020 12:58  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik'e bağlı Kadriye Mahallesi'nde, 4 katlı inşaatın çatısına çıkan S.E. adlı kadını gören çalışanlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar sonrası bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Daireleri gezme bahanesiyle inşaata giren kadın, intihara kalkıştı

ZEMİNE HAVA YASTIĞI AÇILDI

S.E., olay yerine gelen polis ekiplerine intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine inşaata çıkan polis, S.E.'yi vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Bu sırada itfaiye ekipleri de kadının atlama ihtimaline karşı zemine hava yastığı açtı. Polisin uzun süren uğraşları sonucu ikna edilen S.E., inşaattan indirilerek, ifadesi için merkeze götürüldü.

Daireleri gezme bahanesiyle inşaata giren kadın, intihara kalkıştı

DAİRELERİ GEZME BAHAESİYLE GELMİŞ

Olayı haber alıp, gelen yakını, S.E.'nin psikolojik sorunları olduğunu öne sürdü. Görgü tanığı inşaat işçisi ise çalıştıkları sırada inşaatın arka kısmından gelen kadının, dairelere bakmak istediğini söylediğini, daha sonra inşaatı gezme bahanesiyle çatıya çıkıp, intihara kalkıştığını anlattı.

Daireleri gezme bahanesiyle inşaata giren kadın, intihara kalkıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Daireleri gezme bahanesiyle inşaata giren kadın, intihara kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • a: O TUGLALAR NASIL ARALIKLI ÖRÜLMÜŞ ÖYLE YAA.YAŞANAN DEPREMLERDEN HIC MI DERS ALMIYORSUNUZ 6 2 Yanıtla
  • tunç06: üst katda kolon yok bu nasıl iş? çatı bahane değil..depremde üst kat çöker se alta yük bindirir...bakın da görün ...yetkiler göreve derim .. 2 0 Yanıtla
  • Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı
    10:45 Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı

    Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada yaralanan 13 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    10:45 Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Karaman'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyonda O.C. ve A.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı
    10:45 Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan bir yaşlı kadını korkutarak dolandıran dolandırıcılar, jandarma tarafından 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırıcılar, yaşlı kadının evine giderek Almanya'da yaşayan oğlunun tutuklandığını söyleyerek altın ve paraları istemişlerdi. Komşuların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya ihbar edildi ve yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcılar yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise 4 saat içinde altın ve paralarına geri kavuştu.

  • Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı
    10:40 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı

    Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında çarşıda ve cami önlerinde dilenenlere yönelik çalışma başlattı. Denetimlerde yakalanan 2 dilenci idari para cezasıyla gönderildi.

  • Adana'da Günübirlik Kiralık Dairede Cinayet: 2 Tutuklama
    10:39 Adana'da Günübirlik Kiralık Dairede Cinayet: 2 Tutuklama

    Adana'da günübirlik kiralık dairede kalan bir kişi tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. İlgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

  • Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı
    10:37 Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı

    Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, düzenlenen operasyonla İstanbul'da yakalandı.

  • Adana'da Arkadaşını Öldürdüklerini İtiraf Eden Şüpheliler Tutuklandı
    10:36 Adana'da Arkadaşını Öldürdüklerini İtiraf Eden Şüpheliler Tutuklandı

    Adana'da bir apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın cinayet şüphelisi arkadaşları, polisi arayarak olayı bildirdi. Şüpheliler, panikleyip odadan ayrıldıklarını ve kanlar içinde olduğunu görünce polisi aradıklarını savundu. Güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin olay yerinde olduğu tespit edildi ve tutuklandılar.

  • Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonunda 15 zanlı gözaltına alındı
    10:33 Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonunda 15 zanlı gözaltına alındı

    Kırıkkale'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 15 zanlı gözaltına alındı. Operasyonlarda 6,72 gram sentetik uyuşturucu ve 317 sentetik hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi.

  • Tekirdağ'da 230 bin adet dolu makaron ele geçirildi
    10:32 Tekirdağ'da 230 bin adet dolu makaron ele geçirildi

    Tekirdağ'da polis ekipleri tarafından Süleymanpaşa ilçesinde yapılan çalışmalarda, kaçak sigaraya yönelik 230 bin 600 adet dolu makaron ele geçirildi. Ayrıca, aramalarda 370 paket gümrük kaçağı sigara, 10 paket gümrük kaçağı puro ve 6 adet elektronik sigara da bulundu. İki şüpheli şahıs, 5607 SKM suçundan dolayı gözaltına alındı.

  • Kanye West'in konseri sırasında trans kadın ve birkaç erkek arasında kavga çıktı
    10:32 Kanye West'in konseri sırasında trans kadın ve birkaç erkek arasında kavga çıktı

    Kanye West'in performansı sırasında 'trans kadın' ve birkaç erkek arasında kavga çıktı. Kavganın başlangıcı bir izleyici tarafından çekilen videoya yansıdı. Trans kişi, adamla yumruklaşırken kalabalığı kavgaya teşvik etti. Kavga sonunda araya giren bir kişi kavgayı durdurdu ve herkes dans etmeye başladı. Kavganın neden çıktığı belirsizdir ve Kanye'nin performansı California'da düzenlenen bir müzik festivalinde gerçekleşti.

  • Edremit'te Yamaç Paraşütü Kazası: Bir Akademisyen Hayatını Kaybetti
    10:31 Edremit'te Yamaç Paraşütü Kazası: Bir Akademisyen Hayatını Kaybetti

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde yamaç paraşütüyle uçuş yapan Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, kontrolünü kaybederek kayalıklara düştü. Şenergin ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement