Dalama Köprüsünün Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika
Yerel

Dalama Köprüsünün Temeli Törenle Atıldı

Dalama köprüsünün temeli törenle atıldıAYDIN - Köşk-Dalama yolu üzerinde bulunan Menderes Nehri üzerine yapılacak ikinci köprünün temeli törenle atıldı.

16.05.2017 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalama köprüsünün temeli törenle atıldı

AYDIN - Köşk-Dalama yolu üzerinde bulunan Menderes Nehri üzerine yapılacak ikinci köprünün temeli törenle atıldı. Köprünün temelini atan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, köprünün 5 ay sonra hizmete açılacağını söyledi.

Menderes nehri kenarında ikinci köprünün yapılacağı alanda düzenlenen temel atma töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mehter marşı ile karşılandı. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın katılmadığı temel atma törenine komşu ilçe AK Partili Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı katıldı.

Törene Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ile katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2014 yerel seçimlerinde verdiği sözü yerine getirdiklerini belirterek "2014 yerel seçimleri sırasında buraya geldiğimizde 'Köprü gidiş geliş için dar geliyor' demiştiniz. Ben de yeni bir köprü için söz vermiştim. Şimdi de verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Bu köprü Menderes Nehri'nin üzerinde gerdanlık gibi ışıl ışıl olacak. 5 ay sonra da tamamlanarak hizmete açılacak" dedi.

Törene yoğun ilgi gösteren annelere de seslenen Başkan Çerçioğlu, tüm annenlerin anneler gününü kutlayarak işinden gücünü bırakıp törene yoğun ilgi gösteren hemcinslerine teşekkür etti.

Köşk ilçesine önemli yatırımlar yaptıklarını da ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Köşk ilçemize 11 milyonun üzerinde yatırım yaptık. 135 bin 706 metrekare yol yaptık. Yaptığımız tüm projeleri AK parti mensupları eleştiriyor. Yıllardan beri kanayan yaraları çözdük. Gıybet edip eleştirenlere kulak asmadan yolumuza devam ediyoruz" diyerek köprünün temelini attı.

Törende konuşan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir de sözlerine CHP Lideri Kemal Kılçdaroğlu'nun selamını ileterek başlayıp Aydın'da referandumdaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Köprünün temeli dualarla atıldı.

Dalama Köprüsünün Temeli Törenle Atıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalama Köprüsünün Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement