Dalmaz Center'da sürpriz düet - Son Dakika
Güncel

Dalmaz Center'da sürpriz düet

Dalmaz Center\'da sürpriz düet

Başarılı sanatçılar Niran Ünsal ve Ferman Toprak yeni yıl öncesi peş peşe çıktıkları Dalmaz Center sahnesinde kendilerini dinlemeye gelen müzikseverlere doyumsuz bir gece yaşattılar.

30.12.2019 14:19  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niran Ünsal'ın muhteşem sahne performnası ile başlayan eğlence dolu gecede sürprizlerde yaşandı. Ünlü sanatçıları dinlemeye K.K.T.C. Eski Başbakanı Hüseyin Özgürgün ve oyuncu eşi İnci Pars ile birlikte gelen Nil Burak, Niran Ünsal'ın kendisini sahneye davet etmesiyle birlikte mikrofonu eline alarak müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Niran Ünsal ile birlikte ''Sende Başını Alıp Gitme Ne Olur'' şarkısına düette yapan Nil Burak ''Yaklaşık yirmi yıl önce Niran ile aynı orkestrayı kullanıyorduk ve bu sebeple tanışıklığımız çok eskilere dayanır. O zamanlar ''Bu kız çok büyük bir yetenek'' diyordum. Bugün bu sahnede ne kadar haklı olduğumu bir kez daha görüyorum.'' ifadelerini kullanarak Ünsal'ı yere göğe sığdıramadı. Bu sözler üzerine usta sanatçının elini öpüp ona sarılan Niran Ünsal duygu dolu anlar yaşadı.

YILLAR SONRA AÇIKLADI... ''STÜDYODAN KAN TER İÇİNDE ÇIKTIM''

Sahnesinin finalini Ahmet Kaya'nın ''Giderim'' şarkısı ile yapan Niran Ünsal ''Bu projeye son dakika dahil oldum. Aslında bu şarkıyı Zerrin Özer söyleyecekti ama o dönemde kendisi albüm çıkaracağı için bu şarkı bana nasip oldu. Sütüdyodan heyecandan ve mutluluktan kan ter içinde çıktım. Selda Bağcan Gülten Kaya'ya dönüp ''Albümün çıkış şarkısı belli oldu'' deyişini asla unutamam. Dinle Sevgili Ülkem'in çıkışı Ahmet Kaya şarkılarının çalınıp söylenmesinin çok zor olduğu bir dönemde çıktı. Rahmetle anıyorum... Minnetle anıyorum Ahmet Kaya'yı...'' sözleriylede göğe selam yolladı.

GECENİN FİNALİ FERMAN TOPRAK HALAYI

Muhteşem gecenin ikinci bölümünde mikrofonu Niran Ünsal'dan devralan Ferman Toprak şarkıları ile Dalmaz Center'ı tam anlamıyla ayağa kaldırdı. Temponun bir an olsun düşmediği performansında bir an olsun yerinde durmayan Toprak, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle müzikseverlerden tam not almayı başarırken kendilerini dinlemeye gelen Nil Burak'a ''Pop müziğin kraliçesi'' şeklinde hitap etti.

İki buçuk saat süren geceyi halaylar eşliğinde coşkulu bir şekilde noktalayan Ferman Toprak, sahneyi alkışlar eşliğinde terk etti.

HALEF SELEFİNİ ARATMADI...

Öte yandan gecenin bir diğer sürprizi olan Elmira, selefi Mezdeke'yi aratmadı. Kıvrak dansları ile tüm bakışları üzerinde toplayan grup üyeleri performansları boyunca sık sık alkışlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dalmaz Center'da sürpriz düet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement