Damadının üzerine yaptığı evi geri almak için eşini ve kızını öldürüp intihar etti! - Son Dakika
3.Sayfa

Damadının üzerine yaptığı evi geri almak için eşini ve kızını öldürüp intihar etti!

Aydın'da Hüseyin Şentürk'ün boşanma aşamasındaki eşi Huriye Şentürk ve kızı Sevda Şentürk'ü öldürüp, aynı tabanca ile intihar ettiği olaya ilgili detaylar ortaya çıktı. Yıllar boyunca incir ve zeytin ticaretiyle uğraşan Hüseyin Şentürk'ün, 3 yıl önce iflas etmesinin ardından icradan satılmaması için tapusunu damadının üzerine yaptırmıştı. O evi geri almak için konuşmaya gittiği, çıkan tartışmada olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

03.11.2021 15:43  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 19.00 sıralarında kırsal Yamalak Mahallesi'nde 3 çocuk babası Hüseyin Şentürk, ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Huriye Şentürk ile konuşmak için evine gitti. Çift arasında tartışma çıktı.

KARISINI VE KIZINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Tartışma sırasında Hüseyin Şentürk yanında getirdiği tabancayı çıkartarak, önce eşi Huriye Şentürk, ardından da kızı Sevda Şentürk'e art arda ateş etti. Anne ve kızı kanlar içerisinde yere yığılırken, Hüseyin Şentürk minibüsle kaçtı. Şentürk, yaklaşık 300 metre gittikten sonra durdurduğu minibüsünün içinde aynı tabanca ile kendini vurarak intihar etti.

Silah seslerini duyan komşuları, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Huriye Şentürk'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sevda Şentürk de kurtarılamadı.

300 METRE UZAKLAŞMIŞ

Huriye, Sevda ve Hüseyin Şentürk'ün cesetleri, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Şentürk ailesinin fertlerinin otopsisinin sürdüğü bildirildi.

DAMADININ ÜZERİNE YAPTIĞI EVİN TAPUSU İÇİN GİTMİŞ

Yıllarca incir ve zeytin ticaretiyle uğraşan Hüseyin Şentürk'ün 3 yıl önce iflas ederek icralık duruma düştüğü, bu nedenle ailevi sorunlar yaşadığı belirtildi. Yakınları, işleri yeniden düzelmesine rağmen, yaklaşık 2 yıldır boşanma aşamasında olduğu ayrı yaşadığı eşini yeniden bir araya gelmeye ikna edemediğini söyledi. Şentürk'ün olay günü, iflasının ardından icradan satılmaması için yurt dışında yaşayan damadının üzerine yaptığı oturdukları evin tapusunu geri almak için eşiyle konuşmaya gittiğini belirten yakınları, aralarında çıkan tartışmanın ardından cinayeti işlemiş olabileceğini ileri sürdü.

Damadının üzerine yaptığı evi geri almak için eşini ve kızını öldürüp intihar etti!
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Damadının üzerine yaptığı evi geri almak için eşini ve kızını öldürüp intihar etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Advertisement