Damat Cinayetinde Tanıklar Dinlenecek - Son Dakika
3.Sayfa

Damat Cinayetinde Tanıklar Dinlenecek

Damat Cinayetinde Tanıklar Dinlenecek

İzmir’in Çiğli ilçesinde, aile içi anlaşmazlık nedeniyle ateşe verdiği cipteki yangını söndürmeye çalışan müteahhit damadı Murat Osmanoğlu’nu öldüren, kızı Özlem Osmanoğlu’nu da yaralayan tutuklu sanık Ali A.’nın yargılanmasına devam edildi.

13.11.2017 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesinde, aile içi anlaşmazlık nedeniyle ateşe verdiği cipteki yangını söndürmeye çalışan müteahhit damadı Murat Osmanoğlu'nu öldüren, kızı Özlem Osmanoğlu'nu da yaralayan tutuklu sanık Ali A.'nın yargılanmasına devam edildi. Sanık yaptığı olaydan pişman olduğunu söylerken sanığın dinlenilmesini istediği 3 tanığın dinlenmesi için duruşma ileri bir tarihe erteledi.

Davaya konu olan olay, Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesi'nde geçen 8 Şubat'ta meydana geldi. 10 liralık benzin alan 70 yaşındaki Ali A., müteahhit damadı 54 yaşındaki Murat Osmanoğlu'nun oturduğu lüks siteye gitti. Ali A., aralarında anlaşmazlık bulunan damadına ait 35 KOZ 05 plakalı cipi ateşe verdi. Aracının yandığını gören Murat Osmanoğlu ile eşi Özlem Osmanoğlu müdahale etmek istedi. Bu sırada "Bunu siz istediniz" diye bağırdığı belirtilen Ali A., pompalı tüfekle damadı ve kızını vurduktan sonra kaçtı. Murat Osmanoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, iki çocuk annesi Özlem Osmanoğlu, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Özlem Osmanoğlu'nun tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olaydan sonra kaçan şüpheli Ali A., jandarma ekiplerince Dikili ilçesine bağlı Çandarlı Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Ali A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 kez ağırlaştırılmış müebbet istendi

Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen üçüncü duruşmaya tutuklu sanık Ali A., sanık avukatı Aslıhan Karataş Arpağ, müşteki Necati Arman Osmanoğlu, müşteki avukatı Hakan Dimdik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Pınar Melli katıldı. Geçtiğimiz celse savcı verdiği mütlaasında sanık Ali A.'ya damadı Murat Osmanoğlu'nu 'Tasarlayarak öldürmek' suçundan, kızı Özlem Osmanoğlu'nu ise 'Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini talep etti. Savunmasını yapan sanık Ali A., tartışma sonrası olayın olduğunu tartışmadan sonra ne olduğunu hatırlamadığını, Çandarlı'ya gitmek için yola çıktığını kendini Selçuk'ta bulduğunu, yaptığı olaydan pişman olduğunu söyledi. Sanık Ali A., olaydan önce yaşanan tartışmaya şahit olan 3 tanığın bulunduğunu, bu tanıkların dinlenilmesini, olay yerinde keşif yapılmasını talep etti. Duruşma savcısı, tanıkların dinlenmesini, sanığın tutukluluk halinin devam etmesi talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın belirttiği tanıkların dinlenilmesine, olay yerinde keşif yapılma talebinin red edilmesine karar verip duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Damat Cinayetinde Tanıklar Dinlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement