Damien Comolli, Rondon transferini bitirmek için İngiltere'ye gitti! - Son Dakika
Spor

Damien Comolli, Rondon transferini bitirmek için İngiltere'ye gitti!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Venezuelalı golcü oyuncu Salomon Rondon'un menajeriyle görüşmek için İngiltere'ye gitti.

05.06.2019 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi transferde en büyük önemi forvet hamlesine veren Fenerbahçe'de çalışmalar tam gaz devam ediyor. Resmi teklif yapılan Edin Dzeko'nun tercihini Inter'den yana kullanması sonrası transferden vazgeçen Sarı-Lacivertli yönetim mutlaka çok kariyerli bir ismi kadrosuna katmayı hedefliyor.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe rotasını şimdi de İngiltere'ye çevirdi... Sarı-lacivertliler, son olarak Premier Lig ekibi Newcastle'da forma giyen Jose Salomon Rondon için harekete geçti.

Sportif direktör Damien Comolli'nin bonservisi elinde olan Venezuelalı forvetin menajeriyle kısa süre içinde bir araya gelmesi bekleniyor. 29 yaşındaki futbolcuya 4-5 ciddi teklif olduğu da ifade ediliyor.

(Takvim)

Damien Comolli, Rondon transferini bitirmek için İngiltere\'ye gitti!

Son Dakika Spor Damien Comolli, Rondon transferini bitirmek için İngiltere'ye gitti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • devrekli67: fener bu oyuncuyu alırsa hiç sakatlık yaşamazsa en az 20 atar bu türkiyede bunun gibi golcüyü ucuz paraya bırakmazlar fiziği çok iyi tutamıyorlar bunu son vurusda vur ceza sahası dısından da atıyor hiç etmezse en 20 milion eder 1 0 Yanıtla

Advertisement