"Damlaların Dansı" Çocuk Oyunu Bursa Turnesine Çıktı - Son Dakika
Güncel

"Damlaların Dansı" Çocuk Oyunu Bursa Turnesine Çıktı

"Damlaların Dansı" Çocuk Oyunu Bursa Turnesine Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 2013-2014 sezonunda turnelerine devam ediyor.

21.10.2013 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012-2013 tiyatro sezonunda repertuara katılan ve beğeniyle izlenen Damlaların Dansı adlı çocuk oyunu Bursa'da küçük tiyatroseverlerle buluşuyor. Sema Ergenekon-Gökhan Aktemur'un yazdığı Cengiz Özek'in yönettiği oyun 22 Ekim 2013 Salı günü saat 12.00 ve 15.00'te Bursa Tayyare Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Doğadaki en güzel canlılardan biri olan Nadide Çiçek solmak üzeredir. Su Damlaları ise ona yardım edebilmek için yeraltından yola çıkarlar. Ancak Nadide Çiçek'e ulaşmak hiç de kolay olmayacaktır. Suyun oluşum evrelerinin bir serüven hikâyesiyle canlandırıldığı oyunda "yardımlaşma, dayanışma ve ortaklık" duygusu vurgulanıyor.

Dramaturgluğunu Dilek Tekintaş'ın, müziğini Mertol Şalt'ın, koreografisini Özge Midilli Aşar'ın, kukla tasarımını Sebahat Çolakoğlu ve Cengiz Özek'in, sahne-kostüm tasarımını Sebahat Çolakoğlu'nun, ışık tasarımını Özcan Çelik'in, efekt tasarımını Çağrıhan Ordu'nun yaptığı oyunda; Nihat Alpteki, Hülya Arslan, Volkan Ayhan, Seza Güneş, Nurdan Gür, Çağrı Hün, Emre Şen yer alıyor.

Oyunu 5 yaş ve üzeri çocuklar izleyebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Damlaların Dansı' Çocuk Oyunu Bursa Turnesine Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement