Dany Brillant, Yeni Yıl Konseriyle Crr'ye Konuk Olacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Dany Brillant, Yeni Yıl Konseriyle Crr'ye Konuk Olacak

Fransız şarkıcı Dany Brillant, 22 Aralık'ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda konser verecek.

18.12.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız şarkıcı Dany Brillant, 22 Aralık'ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda konser verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Dany Brillant'ın "Le dernier romantique" adlı son albümünden şarkılarını da seslendireceği yeni yıl konseri, 20.00'de başlayacak.

Gerçek adı Daniel Cohen olan Dany Brillant, Tunus'ta doğdu. Küçük yaştan itibaren dans etmeye ve enstrüman çalmaya başlayan sanatçı, çocukluk yıllarının ardından ailesiyle Fransa'ya yerleşti. Kabare ile sahne tecrübesine başlayan Brillant, ilk albümünü 26 yaşında "C'est Ça Qui Est Bon" (1991) adı ile yayımladı. "Suzette" adlı caz ritimleri ile donanmış parçası ona dünya çapında şöhreti getirdi.

Dany Brillant 1993'te "C'est Toi",1996'da "Havana", 1999'da "Nouveau Jour", 2001'de "Dolce Vita", 2004'te "Jazz... A Nouvelle Orleans", 2005'te "Casino", 2007'de "Historie D'Un Amour" albümlerini çıkardı. "Hier encore", "Quand je vois tes yeux" ve "Regarde-moi" gibi hitlerle tanınan sanatçı, 2011'de "Best of Dany Brillant" albümüyle hayranlarıyla buluştu. Brillant, ayrıca 2012'de "La verite si je mens 3" filminde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Dany Brillant, Yeni Yıl Konseriyle Crr'ye Konuk Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement