"Darbe Tarihinin Sonu 15 Temmuz" konulu panel - Son Dakika
Güncel

"Darbe Tarihinin Sonu 15 Temmuz" konulu panel

Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Darbe Tarihinin Sonu 15 Temmuz" konulu panel düzenlendi.

06.09.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen panele Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; " 15 Temmuz'da bir grup vatan haini tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe için yapılan mücadele, 94 yıl önce Ödemişlilerin emperyalist güçlere karşı verdiği mücadelenin aynısıydı. O gün Ödemişlilerin mücadelesi gibi bugünde vatandaşlarımız tek yürek olarak darbeyi püskürttüler. Kahraman Türk milleti aradan yüz yıl da geçse aynı ruhu korumaya devam edecektir" dedi.
Panelin oturum başkanlığını Gazeteci- Şair Özcan Ünlü yaptı. Özcan Ünlü aynı zamanda "15 Temmuz'da Aslında Ne Oldu" konu başlığıyla konuklara bilgiler aktardı. İstanbul Büyükşehir Kültür A.Ş. Editörü Feridun Ay "Darbe Girişimi ve Bilinmeyenleri", Türk Edebiyat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Doç.Dr. Bahtiyar Aslan"Darbe ve Mankurtluk" konularında bilgiler paylaşırken, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi İsa Kocakaplan, 15 Temmuz ile ilgili bilgiler verdi.

Panel sonunda panelistlere Ödemiş'in simgesi olan efe heykelleri hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Darbe Tarihinin Sonu 15 Temmuz' konulu panel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement