Darıo Moreno 45'nci Ölüm Yıldönümünde Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Darıo Moreno 45'nci Ölüm Yıldönümünde Şarkılarıyla Anıldı

Darıo Moreno 45\'nci Ölüm Yıldönümünde Şarkılarıyla Anıldı

Dario Moreno 45.'nci ölüm yıl dönümünde şarkılarıyla anıldı.

15.12.2013 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dario Moreno 45.'nci ölüm yıl dönümünde şarkılarıyla anıldı.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın da ilgi ve destekleriyle bu yıl da Dario Moreno için İzmir'i Sevenler Platformu ve Dario Moreno dostları derneği olarak muhteşem bir anma etkinliği daha yapıldı. Karataş Asansör Sokağı'nı yüzlerce Dario Moreno seveni doldurdu. 44 yıldır döktürülen geleneksel lokmalar sıcak sıcak dağıtıldı. Konak Belediyesi Kültür Müdürlüğü bu yıl bir süre ikamet ettiği evin önüne muhteşem bir sahne kurdu. İstanbul'dan gelen ve Dario Moreno'nun şarkılarını en iyi yorumlayan sanatçı Serkan Ünlü'nün muhteşem konseriyle etkinlik devam etti.

Sancar Maruflu'nun 44 yıldır yönettiği geleneksel etkinlikte değerli sanatçılar Işıltan Uşaklıgil'de akordeon sahne alıp, Dario Moreno için yaptığı en son şarkı ve bestelerini okudu. Dario Moreno ile birlikte müzik yapmış sanatçı Maraş Nacaroğlu görsel sunumuyla alkışlandı, yılların eskimeyen kadife sesli sanatçısı İlhan Telli yorumları ile gelenleri büyüledi. Ankara'dan gelen TRT'nin duayenlerinden Tekin Özertem, yakından tanıdığı Dario Moreno'yu çok değişik yönleriyle anlattı. İzmir sahnelerinin değerli sanatçısı Mikrop Hikmet'de alışık olduğu sahne adabıyla günün anlamını zenginleştirdi.

İzmir Musevi Cemaatı Başkanı Jak Kaya, Dario Moreno'nun dostları, Okan Yüksel, Cenap Börühan, Daniel Alfandori, Alber Dalva, Gürhan Bağtaş, Av. Şehmuz Kayapınar, Yezdan Bilban, Tekin Kansoy, Bilgehan Oğuz, Hanri Akyüz, Cevat z. Maruflu, Mehmet Kurt, Murat Şahin ve daha pek çokları güne katılımlarıyla anlam kattılar. Konukların rahat etmeleri için her şey düşünülmüş. Misafirlerin soğuktan etkilenmemeleri için sokak sobalarının ısıttığı ortamda devamlı sıcak içeceklerde ikram edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıo Moreno 45'nci Ölüm Yıldönümünde Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement