Darkblue Marmaris'e Çok Yakıştı - Son Dakika
Güncel

Darkblue Marmaris'e Çok Yakıştı

Bodrum ve Antalya'nın tanınmış iş adamları Gürcan Özcan ve Ersev Tekkanat, Marmaris'te bir araya gelerek, Darkblue adlı beach clubı turizmin hizmetine soktular.

03.07.2017 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün verilen bir kokteylle hizmete giren Darkblue Club'ın halka açık açılışı; Akıncılar Dans Grubunun Zeybek, Karadeniz ve Trakya yöresine özgü yaptığı dans gösterisiyle renklenirken, günün aynı zamanda 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramına olması nedeniyle, gece yarısına dek sürdü. Gecenin sürprizi ise, bugüne kadar herkesin servis çalışanı olarak tanıdığı, tavırları ve çalışkanlığı ile yerli yabancı tüm müşterilerin sempatisi kazanan Gizem Tekkanat'ın aslında patronlardan Ersev beyin kızı olduğunun ortaya çıkması oldu.

İşletme yöneticiliğini üstlenen Türk sinemasının son jönlerinden ünlü TV Sunucusu ve Spor Yazarı Yalçın Dümer, "Son yıllarda gelen sinema ve televizyon tekliflerini dikkate bile almadan, Bodrum'daki evimde dinlenmeye çekilmiştim. Marmaris'ten böyle bir davet alınca hiç düşünmeden kabul ettim çünkü Darkblue benim için çok anlamlı. Bana göre Marmaris'i anlatan bir tanımlama. Bundan sonra Marmarisli oldum artık. Bugün 1 Temmuz aynı zamanda Denizcilik bayramı olduğu için özellikle bu tarihi seçtik. Önümüzdeki yıllarda, mekanımızın açılış yıl dönümüyle birlikte iki bayramı bir arada kutlayacağız. Vizyonumuz; "Always together." Yani daima beraberiz. Açılışımıza yoğun ilgi gösteren Marmarisliler'e ve şehir dışından gelen dostlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darkblue Marmaris'e Çok Yakıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement