Darülaceze Sakinleri Hayalleri İçin Yeni Kahramanlarını Bekliyor! - Son Dakika
Güncel

Darülaceze Sakinleri Hayalleri İçin Yeni Kahramanlarını Bekliyor!

Sakinlerinin bir günlük hayallerini gerçekleştirebilmek adına yeni kahramanlar arayan Darülaceze, kalbi sevgiden geçen tüm gönüllüleri bu projeye el uzatmaya davet ediyor.

09.04.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darülaceze, 120. kuruluş yıl dönümünü sakinleri için başlattığı Sen Çok Özelsin projesiyle kutluyor.

Darülaceze, kuruluşunun 120. yıl dönümü onuruna sakinlerinin hayalleri için Sen Çok Özelsin projesini hayata geçirdi. Darülaceze'nin gönüllü destekçilerinin katkılarıyla hazırlanan Sen Çok Özelsin projesi, sadece bir gününü sakinlere ayırabilecek ve onların hayallerini gerçekleştirebilecek yeni kahramanlarını bekliyor. Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, Darülaceze'deki gönül elçilerinin sayısını artırmayı ve kurumdaki tüm sakinlerin hayallerini gerçekleştirmeyi hedefledikleri Sen Çok Özelsin projesinden büyük heyecan ve mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Sen Çok Özelsin projesinin fikir önderliğini yapan ve Darülaceze'nin 7 yıldır gönül elçilerinden biri olan Seval Dikkanat projeyle ilgili olarak "20 yıldır Taksim'de bir gün geçirebilmenin hayalini kuran Birsen'e bir günümü ayırdığımda, Birsen ve tüm arkadaşlarının hayallerinin bir güne sığabildiğini fark ettim. Başkanımız Aylin Çiftçi'nin ve gönül elçilerinin desteğiyle hayata geçirdiğimiz bu projede unutulan hayallerin gerçekleşmesi için yeni kahramanlara ihtiyacımız var" dedi.

Darülaceze sakinlerinden birinin hayalinin gerçekleştirebilmek ve projeyle ilgili tüm detaylara ulaşabilmek için www.darulacezesencokozelsin.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darülaceze Sakinleri Hayalleri İçin Yeni Kahramanlarını Bekliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement