Data Market Portal Factory Kurumlara Ne Gibi Kolaylıklar Sağlıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Data Market Portal Factory Kurumlara Ne Gibi Kolaylıklar Sağlıyor?

Data Market Genel Müdür Yardımcısı Fatih Cem Atalı Data Market Portal Factory ile kurumların elde edeceği avantajları Wise TV'ye açıkladı.

20.08.2017 00:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Data Market Genel Müdür Yardımcısı Fatih Cem Atalı Data Market Portal Factory ile kurumların elde edeceği avantajları Wise TV'ye açıkladı.

Data Market olarak 10 yılı aşkın süredir  SharePoint projeleri yaptıklarını, bir çok farklı şehirden bir çok farklı kuruma SharePoint portal ortamlarını uyarladıklarını dile getiren Atalı tüm bu süreçte her kurumun ihtiyaçlarının farklılık gösterebildiğini ve  bu farklar nedeniyle oluşturulan çözümlerin başka bir kurumun çözüm sürecinde de yararlı olabileceğini gözlemlediklerini vurguladı.

Atalı Data Market'in  tüm bu gözlemlerden yola çıkarak edindiği tecrübeleri,  mantıklı ve genele yayılabilecek geliştirmelerle bir pakette  birleştirdiğini,  bu çalışmalar sonucunda  da Portal Factory'nin ortaya çıktığını belirtti.

Portal Factory'nin  tüm dijital ortamlardan  erişilebilirliğinin altını  çizen Atalı 'Normalde Microsoft SharePoint portal aslında sadece zengin işlemciler tarafından, bilgisayarlarımız tarafından düzgün görüntülenebilir bir yazılımdır' fakat Data Market   tasarımı biraz değiştirip hazır birkaç özel giydirme yaparak  bu portal ürünü tüm akıllı cihazlardan yönetilebilir hale getirdi.' dedi.

Data Market Portal Factory Kurumlara Ne Gibi Kolaylıklar Sağlıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Data Market Portal Factory Kurumlara Ne Gibi Kolaylıklar Sağlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement