DAÜ Öğretim Üyesine Mansion Ödülü - Son Dakika
Güncel

DAÜ Öğretim Üyesine Mansion Ödülü

DAÜ Öğretim Üyesine Mansion Ödülü

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi her geçen gün kendini geliştirmeye ve başarıları ile isminden söz ettirmeye devam ediyor.

23.11.2012 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bilimleri Fakültesi güçlü eğitim kadrosu ile de gururlandırarak birçok kongrede ödüller kazanıyor.

Türk Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Derneği tarafından 14-18 Kasım 2012 tarihleri arasında, Antalya Rixos Sungate Hotel & Convention Center'da gerçekleştirilen 22. Ulusal Böbrek Hastalıkları, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongresi'ne katılan DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Çiğdem Fulya Dönmez "Nefroloji hemşirelerinin ve hastalarının ölüm kavramı ve baş etme yolları" adlı sunum gerçekleştirdi. Dönmez kongrenin 16 Kasım 2012 tarihinde düzenlenen oturumunda sunmuş olduğu "Nefroloji Hemşirelerinin ve Diyaliz Hastalarının Ölüm Kavramına İlişkin Görüşleri" konulu araştırmasıyla da Türk Nerfoloji Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği derneği tarafından Mansion Ödülü'ne layık görüldü.

Kongrenin bilimsel programı, nefroloji, diyaliz ve transplantasyon alanındaki güncel gelişmeler dikkate alınarak ve dernek üyelerinden gelen öneriler doğrultusunda hazırlandı. Bilimsel program akışları içerisinde poster bildiri oturumlarının yanısıra nefroloji hemşireliğinde önemli ve güncel konular öğretim üyeleri ve uzman hemşireler tarafından konferans, panel, sempozyum ve oturumlarla ele alınıp tartışıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ Öğretim Üyesine Mansion Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement