David Alaba'dan Beşiktaş Açıklamaları! - Son Dakika
Spor

David Alaba'dan Beşiktaş Açıklamaları!

David Alaba\'dan Beşiktaş Açıklamaları!

Bayern Münih'in Avusturyalı futbolcusu David Alaba, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmelerini değerlendirdi.

12.12.2017 01:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayern Münih'in Avusturyalı futbolcusu David Alaba, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile eşleşmelerini değerlendirdi. Beyaz TV'ye konuşan Alaba, Beşiktaş'ın gücünü bildiklerini ve bu eşleşmeden mutlu olduklarını söyledi.

David Alaba'nın başlıca açıklamaları şöyle:

Kura hakkında

Bu kuradan dolayı mutluyuz. Beşiktaş çok önemli bir rakip. Geçen sezon nasıl performans gösterdiklerini biliyoruz. Leipzig maçında gösterdikleri performansı da biliyoruz. Beşiktaş ile eşleşmekten çok memnunuz.

Beşiktaş'ın stadı hakkında

Vodafone Park'taki atmosferi biliyoruz. Ama bu maçlara hazırlık aşaması o zaman başlayacak. Vodafone Park'taki gürültüyü biliyoruz.

"Veli Kavlak ve Ryan Babel iyi arkadaşım"

Veli Kavlak'ı uzun yıllardır tanıyorum. Birlikte de oynadık. Ryan Babel de çok iyi arkadaşım. Hoffenheim'dan tanışıyoruz. Veli ve Babel ile maç hakkında konuştuk. Açıkçası çok normal görüşmelerdi. Yakın zamanda bir araya geleceğimizi konuştuk.

"Beşiktaş en kolay kura değildi"

Beşiktaş hem geçen sezon hem de bu sezon çok iyi. Takım olarak da çok iyi ve güçlü bir takım. Boşuna Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar başarılı olmadılar. Beşiktaş en kolay kura değildi.

Adriano ve Quaresma yorumu

Adriano çok ünlü bir futbolcu. Barcelona'da çok önemli işler yaptı. Önemli bir oyuncu. Quaresma da çok büyük bir futbolcu. Ama hiç kimseden korktuğumu söyleyemem.

Beşiktaş'tan hangi futbolcular Bayern Münih'te ilk 11'de oynayabilir?

Beşiktaş'ı daha iyi tanımam lazım. Beşiktaş'ta potansiyeli üst düzey oyuncular var. Bu oyuncular iyi olmasaydı Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar ilerleyemezlerdi.

Beşiktaş'ın hücum gücü ve Cenk Tosun yorumu

Beşiktaş hücumda çok zengin bir oyuncu. Biz kendi artılarımıza bakacağız. Biz ilk etapta saha içinde çözmemiz gereken konulara bakacağız.

"Beşiktaş finale gider mi, hiç düşünmedim"

Ne kadar şanslıyız bilmiyorum. Kendimize bakıyoruz. Beşiktaş güçlü bir rakip. Kolay bir rakip değil. Beşiktaş maçına zamanı geldiğinde konsantre olmak istiyoruz. Elbette yenmek için sahaya çıkacağız. Şampiyonlar Ligi her zaman sürprizlere açıktır. Bizim görevimiz konsantre olmak. Beşiktaş finale kadar gider mi? Bunu hiç düşünmedik.

"Kulak tıkaçları önerisi için teşekkür ederim"

İlk etapta Xabi Alonso ile konuşmadım. Biz antrenmandaydık, o esnada kura çekimi oldu. Antrenman sonrası kura çekiminden haber aldık. Timo Werner'in durumunu biliyorum. Beşiktaş'ın stadında çok gürültü olduğunu biliyorum. Kulak tıkaçları önerisi için teşekkür ederim. Maça daha zaman var.

"Beni arayan Türk dostlarım oldu"

Bize çok fazla telefon geldi. Türk arkadaşlarım da kuradan mutlular. Beni arayanlar oldu. Beşiktaşlı taraftarlara mesajım var. Onlarla karşılaşacağımız için çok mutlu olduğumuzu söyleyebilirim.

" Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum"

Türk arkadaşlarım var, Türk mahallesinde büyüdüm. O yüzden de Galatasaray taraftarı oldum. Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum. Transferi hiç düşünmedim. Söz konusu olmadı. Şu an için durum bu.

Kaynak: Ajansspor

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor David Alaba'dan Beşiktaş Açıklamaları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement