Chelsea'li David Luiz PSG'ye Gidiyor - Son Dakika
Spor

Chelsea'li David Luiz PSG'ye Gidiyor

Chelsea\'li David Luiz PSG\'ye Gidiyor

Fransız ekiplerinden Paris Saint-Germain, Chelsea'li David Luiz'i 50 milyon Euro karşılığında transfer etti.

23.05.2014 17:59  Güncelleme: 23:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, David Luiz transferi için Paris Saint Germain ile anlaştığını açıkladı. Londra temsilcisi resmi sitesinden yaptığı duyuruda Paris kulübü ile anlaştığını, transferde son sözün David Luiz'de olduğunu ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra transferin gerçekleşeceği ifade edildi.

MOU SİNYALİ VERMİŞTİ

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, sezon içinde Terry - Cahill ortaklığı sebebiyle Luiz'in takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti. Portekizli teknik adamın takımdan gidişine onay verdiği David Luiz, bu bağlamda kendisi için 50 milyon Euro bonservis ödemeyi kabul eden PSG'ye resmi imzayı atmak üzere.

PSG REKORUNU KIRACAK

PSG, bu anlaşma sonrasında daha önce Thiago Silva için Milan'a ödemiş olduğu 45 milyon Euro'luk bonservis bedelinin de üzerine çıkmış olacak.

CHELSEA 15 MİLYON STERLİN KAR EDECEK

Gelecek sezon için Finansal Fair Play uygulamarına dikkat etmesi gereken Chelsea ise Luiz'in takımdan ayrılmasından sonra 15 milyon Sterlin'lik bir rahatlama içine girecek. Daha önce çıkan haberlerde ise Chelsea'nin Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa'nın transferini tamamladığı ifade edilmişti.

3 KUPA KAZANDI

2011 yılında 25 milyon Euro karşılığında Benfica'dan Chelsea'ye geçen David Luiz, Londra ekibinde 1 FA Cup, 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chelsea'li David Luiz PSG'ye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement