David Rocco ile Tatlı Hayat Nat Geo People Ekranlarında - Son Dakika
Güncel

David Rocco ile Tatlı Hayat Nat Geo People Ekranlarında

David Rocco ile Tatlı Hayat Nat Geo People Ekranlarında

Ünlü Şef David Rocco'nun özgün yorumlarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Tatlı Hayat, 6. Sezon bölümleriyle 9 Mayıs günü, saat 20.00'da Nat Geo People ekranlarında.

08.05.2017 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayatı deneyimleyerek yaşayanların, seyahat tutkunlarının ve damak tadına düşkün olanların rehber isimlerinden ünlü Şef David Rocco, bu kez Nat Geo People izleyicilerini anavatanı İtalya'da ağırlıyor.

Gurme lezzetler arayanların adresi Napoli, Rocco'nun rehberliğinde ekranlara konuk oluyor.

Müzik kültürü, müzeler ve sanat anlayışı ile de meşhur olan Güney İtalya şehrinde David, lezzetli bir mutfak yolculuğuna çıkıyor. Pizza ve espressonun doğduğu şehirlerde David her zamanki gibi kendi özel dokunuşlarıyla ekranlara renk ve hayat katıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel David Rocco ile Tatlı Hayat Nat Geo People Ekranlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement