Davul Çalan Eşini Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika
Güncel

Davul Çalan Eşini Yalnız Bırakmıyor

Ferizli ilçesinde ramazan ayında davulculuk yapan Kemal Akbulut'u eşi Ayşen Akbulut sahur vaktinde davul çalarken yalnız bırakmıyor.

28.06.2016 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferizli ilçesinde ramazan ayında davulculuk yapan Kemal Akbulut'u eşi Ayşen Akbulut sahur vaktinde davul çalarken yalnız bırakmıyor.

Akbulut, İstiklal mahallesinde ramazanda davulculuk yaparak, diğer günlerde ise karton toplayarak geçimini sağlıyor. Akbulut'un eşi Ayten Akbulut ise geceleri eşini yalnız bırakmayarak onun yanında yürüyüş yapıyor.

Kemal Akbulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1989 yılında zorunlu olarak Türkiye'ye göç ettiklerini ve o günün şartlarında Ferizli'de göçmen konutlarına yerleştiklerini söyledi.

Ramazan ayında davulculuk yaptığını eşinin de kendisini yalnız bırakmadığını ifade eden Akbulut, "Hayat mücadelemize devam ediyoruz. Allah'a şükür evimiz var. Gündüzleri marketlerin ve diğer esnafın attıkları kartonları topluyoruz. Ramazan ayında da mahallemizde geceleri davul çalıyoruz ve herkesi sahura kaldırıyoruz. Allah bereket versin kimseye muhtaç olmadan geçiniyoruz." diye konuştu.

Ayten Akbulut ise eşine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını belirterek, "Hayat müşterek diyoruz. Ramazan aylarında ise eşimi yalnız bırakmıyorum. Eşim davul çalarken ben de yanında geziyorum hem de yürümek sağlığıma da iyi geliyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davul Çalan Eşini Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement