Dayak Yiyen Ersin Korkut Değil, "Mülteci Adayı" Çıktı - Son Dakika
Magazin

Dayak Yiyen Ersin Korkut Değil, "Mülteci Adayı" Çıktı

Ersin Korkut'un havalimanında dayak yediği iddiasıyla yayınlanan görüntülerdeki kişinin uzun yıllar Rusya'da yaşayan 56 yaşındaki Selahattin Büyüküsta olduğu öğrenildi.

30.12.2015 12:04  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü tiyatro oyuncusu Ersin Korkut'un havaalanında saldırıya uğrayıp dayak yediğine dair internette dolaşan, cep telefonuyla çekilmiş kısa video görüntüsünün arkasından çok ilginç bir gerçek çıktı. Görüntüde bir şahsın saldırısında dayak yerken görülen kişinin, Ersin Korkut değil, uzun yıllar Rusya'da yaşayan 56 yaşındaki Selahattin Büyüküsta olduğu öğrenildi.

RUSYA'DAN POLİTİK SIĞINMA İSTEDİ

TürkRus'un haberine göre, TC vatandaşı Selahattin Büyükusta, "Kürt kökenli olduğu için Türkiye'de baskı gördüğünü, Rusya'dan politik sığınma istediğini" söyleyerek polise başvurmuştu. Ayrıca bu talebinin kabul edilmesi için Başkan Putin'e de mektup yazdığını açıklamıştı.

ANCAK RUSYA SINIRDIŞI ETTİ

Ancak yine medyaya yansıyan habere göre, Büyükusta'nın siyasi iltica talebi Rusya tarafından reddedildi. Daha sonra Büyükusta'nın Rusya'da illegal olarak kalıp göçmen yasalarını ihlal ettiği saptanarak sınır dışı edildiği öğrenildi.

İşte sosyal sitelerde "dayak videosu" dolaşan Selahattin Büyükusta'nın, Kazan- İstanbul seferini yapan THY Uçağından çıktıktan sonra, aynı uçakta bulunan ve kendisini Tataristan'dan tanıyan bir Türk vatandaşı tarafından tepki gösterilerek dövüldüğü bildirildi.

BKM VE KORKUT'UN AİLESİ DAYAK HABERİNİ YALANLADI

Beşiktaş Kültür Merkezi, ünlü oyuncu Ersin Korkut ile ilgili 'dayak yedi' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı ve olayı yalanladı. Açıklamada, 'Ersin Korkut ile ilgili sosyal medyada yer alan talihsiz haberlerin aslı yoktur' denildi.

Ersin Korkut'un ailesi de, görüntülerdeki kişinin Ersin Korkut olmadığı söyledi.


Dayak Yiyen Ersin Korkut Değil, "Mülteci Adayı" Çıktı

Son Dakika Magazin Dayak Yiyen Ersin Korkut Değil, 'Mülteci Adayı' Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • şırnakly: dünyanın en mal miiliyetçileri türkiyede yaşar çinli yerine koreli döver rusya büyükelçiliği yerine hollanda elçiiğine gider hep karıştırırlar beyinde sadece kürt düşmanlığı var başka bişey yok göz görmez kulak duymaz kürt düşmanlığı başınızı yiyecek 22 37 Yanıtla
  • berk: o zaman yanlıs kişiyi dövmusunuz ersini bulun 28 6 Yanıtla
  • Turk: Farketmez ikiside pkkli 21 11 Yanıtla
  • BTAMAN 72: YAW BU TÜRKLERİ BU KADAR AKILSIZ BİLMEZDİM YAW(: 16 11 Yanıtla
  • bozkurt: yalan dayak yedi utanıyor mal 12 9 Yanıtla
  • şahit: Dayak yiyen Ersin Korkut ben ordaydım şahidim videodaki saçının kellik asimetrik derecesini inceleyin anlarsınız 11 2 Yanıtla
  • Xxx: la turk vatandasina bak rusya yada tataristanda niye yapmamis o kahramanligi 9 4 Yanıtla
  • çewlik : kim olursa olsun bunu yapan insana benzeyen ama insan olmayan bir mahluktur 6 4 Yanıtla
  • ..: la bi gibin hal hareketler konuşması bu kadar benzeyecek değilya.küfür ederken bile ersinin sesi 9 1 Yanıtla
  • Nötr gerçek: Yani bu nedemek eninde sonunda ersinde dayar yer bu milletten. Ama ona da polis verirler ah polisim kimleri korursun kimleri sen mubarek 3 6 Yanıtla

Advertisement