Kreşte 2.5 Yaşındaki Ece'yi Döven Öğretmen İçin 4.5 Yıl Hapis İstendi - Son Dakika
Güncel

Kreşte 2.5 Yaşındaki Ece'yi Döven Öğretmen İçin 4.5 Yıl Hapis İstendi

Adana'da özel bir kreşte, 2.5 yaşındaki öğrencisini döven öğretmen Mehtap İ. hakkında, 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

19.05.2017 10:04  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da özel bir kreşte öğretmenlik yapan 20 yaşındaki Mehtap İ. hakkında, 2.5 yaşındaki öğrencisi Dilda Ece Subaşı'nı dövdüğü suçlamasıyla 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

HASTANE DARP RAPORU VERDİ

Hastaneye götürülen minik kızın darp edildiği ortaya çıktı ve doktor raporu ile belgelendi. Ailenin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan küçük çocuk, sırtındaki yaraları öğretmeninin yaptığını anlattı.

DAYAKÇI ÖĞRETMEN İNKAR ETTİ

Şüpheli olarak ifadesi alınan Mehtap İ., darp iddialarını kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, Mehtap İ. hakkında 'Kasten yaralama' suçlamasıyla 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. İddianamede, "Şüphelinin, mağdurun tuvaletini yaparken huysuzluk yapması nedeniyle elle darp ederek yaraladığına" yer verildi.

Davanın ilk duruşmasında Mehtap İ., suçlamaları reddeedip beraatini istedi.

KÜÇÜK KIZIN AİLESİ İSYAN ETTİ

Kızının yaşadığı olay nedeniyle kreşe gidemediğini ve psikolojisinin bozulduğunu anlatan anne Nazan Akça Subaşı, "Bunu yapan kişinin cezalandırılmasını istiyoruz. Başka çocukların ve ailelerin canı yanmasın" dedi.

Kreşte 2.5 Yaşındaki Ece'yi Döven Öğretmen İçin 4.5 Yıl Hapis İstendi
Kreşte 2.5 Yaşındaki Ece'yi Döven Öğretmen İçin 4.5 Yıl Hapis İstendi

Kreşte 2.5 Yaşındaki Ece\'yi Döven Öğretmen İçin 4.5 Yıl Hapis İstendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kreşte 2.5 Yaşındaki Ece'yi Döven Öğretmen İçin 4.5 Yıl Hapis İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement