Dayz, Tam Sürümüyle Xbox One ve Ps4'e Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Dayz, Tam Sürümüyle Xbox One ve Ps4'e Geliyor

Dayz, Tam Sürümüyle Xbox One ve Ps4\'e Geliyor

PC'de bir türlü tam sürümünün gelmemesinden şikayet ettiğimiz ve nihayet tam sürümüne kavuştuğumuz DayZ, şimdi tam sürümüyle Xbox One ve PS4'e geliyor.

13.03.2019 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DayZ'nin Xbox One versiyonu, Xbox Oyun Önizlemesi programından çıkacak ve kullanıcılara açılacak. Oyunun geliştiricisi Bohemia Interactive; geliştirilmiş envanter optimizasyonu, yeni gamepad şeması, daha iyi nişan alma ve oyunun kontrollerine dair genel bir iyileştirme geleceğini ve oyunculara tam optimizasyonlu bir performans sunulacağını duyurdu.

Dayz, Tam Sürümüyle Xbox One ve Ps4'e Geliyor

Geliştirici ekibin 2013 yılında Steam Erken Erişim platformunda yer alan ve geçtiğimiz yıla kadar hala 'alpha' aşamasında olan oyunu DayZ, geçtiğimiz Ağustos ayında Xbox Oyun Önizlemesi programına girmişti. Görünüşe göre Bohemia Interactive, Steam'de izlediği yoldan farklı bir yol izleyerek oyunu konsollar için daha hızlı bir biçimde piyasaya sürmek istiyor.

Bohemia Interactive, daha önceden yaptığı açıklamalarda PS4 sürümünün Xbox One sürümüyle aynı anda çıkacağını söylemişti. Ancak oyunun PS4 için bu yılın sonlarında geleceği dışında henüz net bir tarih yok. DayZ'nin Xbox One fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

DayZ, bu ayın 27'sinde Xbox One; yılın ilerleyen zamanlarında ise PS4'e gelecek. Oyunun Xbox One'daki fiyatı ise 49,99 dolar olacak.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Dayz, Tam Sürümüyle Xbox One ve Ps4'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement