Deadpool'un Yıldızı, Takipçilerini Pikachu Filmi Üzerinden Fena Trolledi - Son Dakika
Teknoloji

Deadpool'un Yıldızı, Takipçilerini Pikachu Filmi Üzerinden Fena Trolledi

Deadpool\'un Yıldızı, Takipçilerini Pikachu Filmi Üzerinden Fena Trolledi

Ryan Reynolds, Twitter üzerinden takipçilerini trolledi. 10 Mayıs'ta vizyona girecek olan Pokemon Detective Pikachu filminin tamamı olduğunu iddia ettiği bir YouTube videosunu paylaşan Reynolds, aslında kendi oluşturduğu 102 dakikalık bir videoyu paylaştı.

08.05.2019 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bildiğiniz üzere Pokemon Detective Pikachu filmi 10 Mayıs'ta vizyona girecek. Ryan Reynolds ise filmin tamamını(!) Twitter üzerinden paylaştı. Deadpool'dan yakından tanıdığımız, hem neşeli kişiliği hem de komik tavırlarıyla takipçilerini kendine hayran bırakan Reynolds bu hareketiyle herkesi fena trolledi çünkü videoyu açanlar, gerçekten de Pikachu'nun filmini görmeyi ummuşlardı. İşte Reynolds'un o paylaşımı:

Aslında film, Reynolds'un kendi hesabından paylaşılmadı. Kullanıcı adı @InspectrPikachu olan bir hesap açılmıştı ve burada tek bir tweet vardı. Bu tweette Pokemon Detective Pikachu filminin olduğu ifade edilen bir YouTube videosu bulunuyordu. Videoyu açan kullanıcılar 102 dakikalık bir videoyla karşılaştılar. Videonun sol tarafından R. Reynolds yazısı açıkça görülebiliyor. Reynolds işini o kadar iyi yapmıştı ki, videoya jenerikler ekleyip seyirciyi inandırmak istemişti. Başarılı da olmuştu zira Reynolds seyircileri gerçekten de buna inandırmıştı. Kısa bir giriş sahnesinden sonra ise bingo! Alıştığımız Ryan Reynolds. 102 dakika boyunca Pikachu için oluşturulmuş bir video dönüp duruyordu.

Deadpool'un Yıldızı, Takipçilerini Pikachu Filmi Üzerinden Fena Trolledi

Video YouTube üzerinde 2 milyondan daha fazla izlendi. Olay üzerine takipçileri Reynolds'ı yorum yağmuruna tuttular. Reynolds, açılan Twitter hesabı için bir açıklama yapmadı ancak hesabı da kendisi açmış ve YouTube'a da videoyu kendisi yüklemişti.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Deadpool'un Yıldızı, Takipçilerini Pikachu Filmi Üzerinden Fena Trolledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement