700 Kişinin Katili, DEAŞ'ın Deyr Zor Emiri İzmir'de Yakalandı - Son Dakika
Güncel

700 Kişinin Katili, DEAŞ'ın Deyr Zor Emiri İzmir'de Yakalandı

Terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'nin Deyr Zor ve çevresinden sorumlu sözde emiri ile 3 üst düzey yöneticisi İzmir'de yakalandı.

27.04.2018 09:36  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

700 kadar Suriyeli'yi öldürdüğü belirlenen, terör örgütü DAEŞ'in Suriye'nin Deyr Zor ve çevresinden sorumlu sözde emiri ile 3 üst düzey yöneticisi İzmir'de yakalandı.

ORTAK OPERASYON DÜZENLENDİ

İzmir'de terör örgütü DEAŞ'a ortak operasyon düzenlendi. Operasyona Emniyet İstihbarat, Mit ve Terörle Mücadele ekipleri katıldı. Gözaltına alınan zanlı K.E.H'nin terör örgütü DEAŞ'ın lideri Bağdadi'nin arkadaşı olduğu ve Suriye'de 700 insanı katlettiği iddia ediliyor.

DEAŞ'ın Suriye'deki Deyr-i Zor komutanı olduğu iddia edilen K.E.H. İzmir'de yaklandı. Emniyet İstihbarat, MİT ve Terörle Mücadele ekiplerinin ortak operasyonu ile yakalanan K.E.H'nin Suriye'nin Şaidat kasabasında 700 Suriyeliyi katlettiği bildiriliyor.

BAĞDADİ'NİN YAKIN ARKADAŞI

Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dikaya'nın haberine göre; toplu katliam videolarının sosyal medyada yayınlandığı öğrenildi. Zanlının terör örgütünün lideri Bağdadi'nin de yakın arkadaşı olduğu öne sürülüyor.

700 Kişinin Katili, DEAŞ\'ın Deyr Zor Emiri İzmir\'de Yakalandı

Son Dakika Güncel 700 Kişinin Katili, DEAŞ'ın Deyr Zor Emiri İzmir'de Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement