Decléor Institute, Fransa'dan sonra ilk kez Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Decléor Institute, Fransa'dan sonra ilk kez Türkiye'de

Decléor markasıyla Türkiye perakende sektörüne hızlı bir giriş yapan L'Oréal, Fransa'dan sonra dünyada ilk kez Türkiye'de Decléor Institute açıyor.

21.03.2017 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

L'Oréal perakendedeki yatırımlarına devam ediyor ve Türkiye'ye yeni bir markasını getiriyor. 43 yıl önce kurulan ve cilt bakımına yönelik doğal ürünleriyle öne çıkan Decléor, Fransa'dan sonra dünyadaki ilk Decléor Institute'sünü 25 Mart'ta Nişantaşı'nda City's Alışveriş Merkezi'nde hizmete sunuyor. Bitki özlerine en uygun damıtma sürecini seçerek, yüksek kalitede yağları cilt bakımı ürünleri haline getiren Decléor Institute, bundan böyle İstanbul'da kişisel bakımına özen gösterenlerin hizmetine olacak.

Decléor'un renklendirici ya da koruyucu madde içermeyen, günlük kullanıma uygun olan ürünleri, esansiyel yağların anti-bakteriyel ve antiseptik özellikleri sayesinde cildin sağlıkla ışıldamasını sağlar. Decléor ürünleri, su olmadan, sadece esansiyel bitki yağlarının doğal antioksidan E vitamini ile bileşiminden oluşmaktadır.

Geleneksel Çin tıbbından ilham alan, enerji meridyenleri felsefesine dayanan, profesyonel ellerle yapılan masaj teknikleri ile kişileştirilmiş Decléor ritüelleri, Decléor Institute'de duyuları harekete geçirerek eşsiz bir deneyim yaratır.

Nişantaşı'nda Citys Alışveriş Merkezi içerisinde yer alacak olan Decléor Institute'de, bir yandan profesyonel estetisyenler tarafından aromaterapinin faydaları ve ürünlerin kullanımı hakkında bilgi verilirken, bir yandan da eşsiz aromaterapi yüz ve vücut bakım ritüelleri uygulanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Decléor Institute, Fransa'dan sonra ilk kez Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement