Dede ve Torunu Kazada Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Dede ve Torunu Kazada Hayatını Kaybetti

Dede ve torunu kazada hayatını kaybettiAYDIN - Söke-Didim karayolunda kontrolden çıkarak kayalıklara çarpan araçta bulunan dede ve 2 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.

18.02.2018 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dede ve torunu kazada hayatını kaybetti

AYDIN - Söke- Didim karayolunda kontrolden çıkarak kayalıklara çarpan araçta bulunan dede ve 2 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Söke istikametinden Didim istikametine seyir halinde olan 48 ACN 49 plakalı otomobil TOKİ evleri yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak kayalara çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde araçta bulunan 2 yaşındaki Çınar Hüseyin Erkeç hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan 3 kişi ise hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Hüseyin Arıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, Hüseyin Arıcı'nın hayatını kaybeden çocuğun dedesi olduğu öğrenilirken, diğer iki kişinin ise talihsiz çocuğun anne ve babası olduğu tahmin ediliyor. Yaralı iki kişinin sağlık durumlarının ağır olduğu bildirilirken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Dede ve Torunu Kazada Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Dede ve Torunu Kazada Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement