Dedelerin yayla tartışmasında kan aktı - Son Dakika
3.Sayfa

Dedelerin yayla tartışmasında kan aktı

Dedelerin yayla tartışmasında kan aktı

Trabzon'un Yomra ilçesinde 79 ve 75 yaşlarındaki 2 yaşlı şahsın yayladaki tartışması ilçe merkezindeki çay ocağında bıçaklama ile sonuçlandı.

12.06.2021 13:52  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Yomra ilçesinde 79 ve 75 yaşlarındaki 2 yaşlı şahsın yayladaki tartışması ilçe merkezindeki çay ocağında bıçaklama ile sonuçlandı. Şahıslardan biri ağır yaralanırken, bıçaklayan şahıs olay yerinden kaçtı.

Alınan bilgiye göre, birkaç gün önce yaylada arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışan M.K. (79) ile M.S (75) arasında ilçenin Gürsel mahallesindeki bir çay ocağında bugün yeniden bir tartışma çıktı. Çıkan tartışmada M.K, M.S.'yi 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. M.S. ambulansla Kaşüstü'ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri M.K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dedelerin yayla tartışmasında kan aktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

  • Hatay'da Denetimlerde Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
    21:29 Hatay'da Denetimlerde Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan denetimlerde İ.O. ve M.Y. isimli şüphelilerin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 60 adet 9mm fişek ele geçirildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kars'ın Kağızman ilçesinde sulama suyu kavgası: Yaralanan kişi hayatını kaybetti
    21:29 Kars'ın Kağızman ilçesinde sulama suyu kavgası: Yaralanan kişi hayatını kaybetti

    Kars'ın Kağızman ilçesinde, sulama suyu nedeniyle çıkan tartışmada A.Ö, Adnan T'yi bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Adnan T, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, A.Ö'yü gözaltına aldı.

  • Ormana götürdüğü ortağını öldüren şahıs tutuklandı
    21:28 Ormana götürdüğü ortağını öldüren şahıs tutuklandı

    Samsun'da bir şahıs, konuşmak için ormanlık alana götürdüğü iş ortağını tabancayla vurarak öldürdü. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs, olayı itiraf etti ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın sebebi ise alacak-verecek anlaşmazlığı olarak belirlendi.


Advertisement