Defterdar Kısa'dan Motorlu Taşıtlar Vergisi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Defterdar Kısa'dan Motorlu Taşıtlar Vergisi Uyarısı

Defterdar Kısa\'dan Motorlu Taşıtlar Vergisi Uyarısı

Kastamonu Defterdarı Yaşar Kısa, Motorlu Taşıtlar Vergisinin 2012 yılı 1'inci taksit ödemelerinin 31 Ocak'ta sona ereceğini belirterek, bu süre içinde ödenmesini istedi.

29.01.2012 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Defterdarı Yaşar Kısa, Motorlu Taşıtlar Vergisinin 2012 yılı 1'inci taksit ödemelerinin 31 Ocak'ta sona ereceğini belirterek, bu süre içinde ödenmesini istedi.

Kastamonu Defterdarı Yaşar Kısa, Motorlu Taşıtlar Vergisi mükelleflerinin 2012 yılı 1'inci taksit ödemelerini 31 Ocak 2012 tarihine rastlayan Salı günü mesai bitimine kadar yapmalarını, süresinde ödenmeyen vergilere gecikme faizi tahakkuk ettirileceğini, bu nedenle Motorlu Taşıtlar Vergisinin süresinde ödenmesinin mükellefler açısından menfaatlerine olacağını belirtti. Defterdar Kısa, Motorlu Taşıtlar Vergisinin mükelleflerinin adlarına motorlu taşıt kayıt ve tescil edilmiş olan gerçek ve tüzel kişiler olduğunu belirterek, 2012 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin 1'inci taksitinin 31 Ocak 2012 tarihine kadar ödenmesi gerektiğini, 2'nci taksit ödemesinin ise 31 Temmuz 2012 tarihinde sona ereceğini bildirdi.

Motorlu Taşıtlar Vergisinin 1'inci taksitinin sadece plaka verilerek Vergi Daireleri ve Malmüdürlüklerine yatırılabileceği gibi bankalara da ödenebileceğini belirten Defterdar Yaşar Kısa, ayrıca Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının www.gib.gov.tr adresinden İnternet Vergi Dairesi alt portalından banka kredi kartları aracılığıyla internet ortamından da ödeme yapılabileceğini sözlerine ekledi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Defterdar Kısa'dan Motorlu Taşıtlar Vergisi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement