Defterdar Yıldız, Kesob'a Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Defterdar Yıldız, Kesob'a Veda Ziyaretinde Bulundu

Defterdar Yıldız, Kesob\'a Veda Ziyaretinde Bulundu

Defterdar Bayram Yıldız, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler ile yönetim kuruluna veda etti.
Ankara'da Maliye Bakanlığı'na atanan Defterdar Bayram Yıldız, veda ziyaretleri kapsamında KESOB'u ziyaret...

07.11.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Defterdar Bayram Yıldız, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler ile yönetim kuruluna veda etti.

Ankara'da Maliye Bakanlığı'na atanan Defterdar Bayram Yıldız, veda ziyaretleri kapsamında KESOB'u ziyaret etti.

KESOB Başkanı Şevket Memiler ile yönetim kurulu üyelerine veda ziyarette bulunan Defterdar Bayram Yıldız'a Kilis'e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Defterdar Bayram Yıldız, Kilis'te, 7 yıldır görev yaptığını belirterek, "Görevi sırasında esnaf odaları, sanayiciler ve toplumun bütün kesimleri ile barış ve huzur içerisinde çalıştım. Bize her konuda yardımcı oldu. Bizde elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olduk. Ceza yazmadan çok uyarı ve eğitime ağırlık vererek çalıştık. İmkanlarımız ölçüsünde üniversite başta olmak üzere sanayici ve toplumu ilgilendiren konularda hazineye ait yerlerin tahsisini yaptım. Buradan buruk ayrılıyorum. Çünkü gerçekten Kilisliler görev sürecim boyunca bana her konuda yardımcı oldular" dedi.

KESOB Başkanı Şevket Memiler, KESOB'un her zaman iletişim içerisinde olduğu kurumların başında Defterdarlık ile Maliye teşkilatı geldiğini belirterek, "Sayın Defterdarımız görev süre boyunca hep esnafımıza yardımcı oldu. Bizlere yol gösterdi. Kilis'ten ayrılsa bile bizim her zaman defterdarımızdır. Ankara'da her zaman Kilislilere yardımcı olacaktır. Kilis'i çok iyi tanıyan gerçekten hizmetleri azımsanamayacak çoktur. Biz kendisini fahri hemşerimiz olarak görüyoruz. İnşallah bu iyi iletişimimiz uzun yıllar sürer, sayın defterdarımızın Kilis'te hep ayrı bir yeri olacaktır" diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra Defterdar Bayram Yıldız onuruna bir öğle yemeği verildi.

Öte yandan Elbeyli Şoförler Odası Başkanı Hasan Arıkan'ın görevinden istifa ederek İl Genel Meclisi'ne aday adayı olması nedeniyle yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Defterdar Yıldız, Kesob'a Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement