Kayınpederi ve kayınbiraderini öldüren damat için karar verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kayınpederi ve kayınbiraderini öldüren damat için karar verildi

Bursa'da eşiyle yaşadığı sıkıntıları görüşmek için gittiği evde kayınpederini ve kayınbiraderini öldüren damat, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

16.07.2019 19:33  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da kayınpederini ve kayınbiraderini öldüren damat tutuklandı. Damat, emniyetteki ifadesinde, "Eşimle aramızda sıkıntılar vardı. Yeni doğan erkek çocuğumu görmeye gittim. Bana göstermediler. Aramızda konuşurken bana saldırdılar. Pişmanım." demişti.

BABA-OĞUL KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eşiyle boşanma aşamasında olan Engin K. akşam saatlerinde konuşmak için kayınpederi Nezir Aktan'a ait eve gitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Engin K. sinirlerine hakim olamayarak kayınpederi Nezir Aktan ve kayınbiraderi Yasin Aktan'ı bıçakladı. Durumu ağır olan baba ve oğlu hastanede hayatını kaybetti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Engin K., çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

"ARAMIZDA KONUŞURKEN BANA SALDIRDILAR, PİŞMANIM"

Adliyede emniyetteki ifadesini tekrarlayan Engin K., "Eşimle aramızda sıkıntılar vardı. Eşim, babasının yanına gitmişti. Yeni doğan erkek çocuğumu görmeye gittim. Bana göstermediler. Aramızda konuşurken bana saldırdılar. Pişmanım" dedi.

Kayınpederi ve kayınbiraderini öldüren damat için karar verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayınpederi ve kayınbiraderini öldüren damat için karar verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • YUKSEL: NEFSİ MÜDAFA SAVUNMUS KENDİNİ ALLAH KURTARSIN .. 1 4 Yanıtla
  • PİLOT: HERFİFİN TİPİNE BAK SAÇ TRAŞI BİLE NE OLDUĞUNU SÖYLÜYOR 4 0 Yanıtla
  • hakan: ASIN BUNLARI 4 0 Yanıtla
  • hakan: BUNLAR TOPLUMUN MİKROBU 3 0 Yanıtla
  • GS Lİ: Öldürmezse ölecekmiş kemerle adama saldırıyor bıçak elinde vurmamak için bekledi kemerle gelince bir tane vurdu gitti. 1 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: PİŞMANMIŞŞ HEP BÖYLE OLUYOR ZATEN YAP ET PİŞMANIM DE ..YERSEN DİYOR..BK YEDİN .. 1 1 Yanıtla
  • adalet: boylelerini asacaksin 2 0 Yanıtla
  • Sessiz : Ahh ahh son pismanlik fayda etmiyor. Biraz sabirli ve saygili olmayi basarmak bir cok belayi defeder. 2 0 Yanıtla Lavgar: Sabır ve saygı dogru soyluyorsun sessiz. Yorumlarını takip ediyorum 2 0
  • Ha hayttt : Bu nasıl damat.Zenginlerhsjb 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adıyaman'da toplu konut inşaatında çıkan yangın kontrol altına alındı
    13:16 Adıyaman'da toplu konut inşaatında çıkan yangın kontrol altına alındı

    Adıyaman merkezinde devam eden toplu konut inşaatında çalışan işçilerin kaldığı prefabrikte çıkan yangın, AFAD ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

  • Ankara'da bir kişi, yol ortasında tartıştığı kadını dakikalarca dövdü
    13:15 Ankara'da bir kişi, yol ortasında tartıştığı kadını dakikalarca dövdü

    Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir erkek, küfür, tehdit ve hakaret ettiği kadını tekme tokat dövdü. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir diğer kadın ise etrafa yardım çığlıkları attı.

  • Malatya'da uyuşturucu operasyonunda çok sayıda madde ele geçirildi, 7 kişi tutuklandı
    13:04 Malatya'da uyuşturucu operasyonunda çok sayıda madde ele geçirildi, 7 kişi tutuklandı

    Malatya'da yapılan operasyonda, sokaklarda uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 2 bin 951 adet sentetik ecza hap, 1 kilo 137 gram Skunk maddesi, 12 parça halinde 166,27 gram Metamfetamin maddesi, 8 parça halinde 138.22 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı.

  • Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    12:59 Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, bir iş yerinden çıkış yaptığı sırada durdurulan H.Ö'nün üzerinde ve evinde yapılan aramalarda uyuşturucu, uyuşturucu hap, hassas terazi ve silah fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Ankara'da otomobil otobüs durağına çarptı: 3 kişi yaralandı
    12:58 Ankara'da otomobil otobüs durağına çarptı: 3 kişi yaralandı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, otobüs durağına çarptı. Kazada ağır toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere nakledildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Yozgat'ta uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı
    12:58 Yozgat'ta uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı

    Yozgat'ta yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve kullanma aparatları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.G. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, E.G. serbest bırakıldı.


Advertisement