Deıvıd de Souza, Cruzeiro'nun Teknik Direktörü Oldu - Son Dakika
Spor

Deıvıd de Souza, Cruzeiro'nun Teknik Direktörü Oldu

Deıvıd de Souza, Cruzeiro\'nun Teknik Direktörü Oldu

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Deivid de Souza, Brezilya Ligi ekiplerinden Cruzeiro'nun teknik direktörü oldu.

10.12.2015 20:28  Güncelleme: 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deivid de Souza, hoca oldu! Sarı-lacivertli kulüpte, 4 sezon forma giyen Brezilyalı futbolcu Deivid de Souza, aktif futbol yaşantısını geçtiğimiz yıl noktalamıştı.

MENEZES'İN YARDIMCILIĞINI YAPTI

Futbolu bıraktıktan sonra Brezilya Ligi ekiplerinden Cruzeiro'da Vanderlei Luxemburgo'nun yardımcısı olarak görev görev alan 36 yaşındaki teknik adam, Cruzeiro'nun Luxemburgo ile yollarını ayırmasının ardından Menezes'in yardımcılığını yapmaya devam etti.

MENEZES GİTTİ DEIVED BAŞA GEÇTİ

Sezonun bitimiyle Menezes'in Brezilya ekibiyle yollarını ayırmasıyla teknik direktörlük koltuğuna Deivid de Souza getirildi. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan mavi-beyazlı ekip, bu sezonu ise 8. sırada tamamlayarak beklentilerin altında kalmıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Deıvıd de Souza, Cruzeiro'nun Teknik Direktörü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • HAK NEYSE O: LÜTFEN OKUYUNUZ! İnsanoğlu Dünya ile Allah (cc) arasındaki bir menzilde yaratılmıştır. İnsan hangi tarafa yaklaşırsa, Diğer taraftan Bir O kadarda uzaklaşır. Eninde sonunda altına gömüleceğimiz bu Dünya’yamı, Yoksa bu Dünya’yıda yaratan Allahamı (cc) yaklaşmalıyız? 0 0 Yanıtla
  • Kaptan36: Ne gunlere kaldik ya spastik bu haberle haddini bilme ne alaka 0 0 Yanıtla
  • TÜRK = RAMBO: Putin kendisini dev aynasında görüyor, kaç aydır silahsız Türkmenlerle zor mücadele veriyor. Türkiye onları paramparça eder, kendilerine güven olmadıkları için gösterişle göz dağı vermeye çalışıyorlar. Ayrıca burdaki ezik pkklı sempatizanlara sesleniyorum ne kendinize ne de Rus ve ya başkalarına güvenmeye hiç gerek yok T.C nice öyle hayali düşüncelileri görmüş geçirmiştir sirada sadece sen olabilirsin başka birşey değil.bizim Rambo kahramanımız yok çünkü her Türk RAMBO TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ 0 0 Yanıtla

Advertisement