Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geldi: Bazıları Erdoğan'dan Daha Muhafazakar - Son Dakika
Magazin

Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geldi: Bazıları Erdoğan'dan Daha Muhafazakar

Erdoğan'ın ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kıyafeti çok eleştirilmişti. Avşar kızı, bu eleştirilere "Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar" diyerek cevap verdi.

16.06.2017 09:30  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Huber Köşkü'nde ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kayık yaka elbisesi çok fazla eleştirilmişti. Avşar kızı bu eleştiriler için "Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar" diye cevap verdi.

"TAYYİP BEY DE EŞİ DE BU KONUDA KİMSEYE ELEŞTİREL BAKMIYORLAR"

İftar yemeğindeki elbisesi için eleştirilen Hülya Avşar verdiği röportajda eleştirilere yanıt verdi. Avşar, "Çok abarttılar. Ben insanların bu konuyu böyle abartmasına daha çok şaşırdım. Tayyip Bey, Emine Hanım bu konuda hiç kimseye eleştirel vaziyette bakmıyorlar. Öyle olduklarını bilsem gitmem." dedi.


2 YILDIR İFTARA ÇAĞRILMADIĞI HABERLERİNİ YALANLADI

"Son iki yıldır çağrılmayıp, bu yıl davet edildiğin söylendi, doğru mu" diye sorulan Hülya Avşar'a sorulunca ünlü şarkıcı "Hiç öyle bir şey yok. Her yıl davet geliyor. Sadece bana değil ama, herkese geliyor. Tarihler uymadığı için, çekimler olduğu için gidememiştim. Bu yıl gidebildim" yanıtını verdi.


"ERDOĞAN'DAN DAHA MUHAFAZAKARLAR VAR"

Avşar, omuz dekoltesi için ise şöyle konuştu: En başta şunu anladım ki millet Erdoğan'dan daha muhafazakar. Millet omuz dekoltesini konuşuyor ama iftarda asla konuşulan bir konu değildi bu. Aksine hiçbir yerde rahat edemediğim kadar rahat ettim orada. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bizim arkadaşımız gibiydi masada, herkese karşı sıcaktı. Arkadaşlar içinde yanına gidip konuşanlar oldu. Hiçbir gerginliği hissedilmiyordu, son derece rahattı. Hatta biz bir ara Muazzez Ersoy'la sanat müziği şarkıları bile mırıldandık, o kadar rahattı masa.



Dekoltesi Eleştirilen Avşar\'dan Cevap Geldi: Bazıları Erdoğan\'dan Daha Muhafazakar

Son Dakika Magazin Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geldi: Bazıları Erdoğan'dan Daha Muhafazakar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement