Dell Insprion 7000 Serisi Xps Özelliklerini Daha Ucuza Sunuyor - Son Dakika
Teknoloji

Dell Insprion 7000 Serisi Xps Özelliklerini Daha Ucuza Sunuyor

Dell Insprion 7000 Serisi Xps Özelliklerini Daha Ucuza Sunuyor

Dell'in yeni Inspiron 7000 serisi, XPS özelliklerini daha düşük fiyata sunuyor.

31.08.2018 03:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dell'in yeni Inspiron 7000 serisi, XPS özelliklerini daha düşük fiyata sunuyor.

Dell'in son XPS 13 modelleri, en yeni 8. Jenerasyon Intel işlemci ve ultra ince çerçevelerle birlikte, bu alandaki en iyi dizüstü bilgisayarlardan biri haline geldi. Şimdi ise söz konusu özellikle IFA 2018 ile birlikte duyurulan yeni Insprion 7000 Serisi ile daha düşük bir fiyatlandırma ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Dell Insprion 7000 Serisi Yeni Dış Tasarımla Geliyor!

Yeni Inspiron 7000'lerin (13 inç, 15 inç ve 17 inç boyutlarında) hepsi eski modellere benzer şekilde 2'si 1 arada tasarımlara sahipler; ancak Dell cihazın dışını tamamen elden geçirdi. Plastik ve alüminyum ile işlenmiş bir kasaya, XPS 13'tekine benzer şekilde çok daha ince bir ekrana sahip. Kamera ise ekranın üstüne yerleştirilmiş ve bu 7000 Serisinin Ultra küçük bir özel parçadan kaynaklandığı söyleniyor.

13 ve 15 inç seçeneklerinde daha iyi bir ekran performansı arayanlar için opsiyon olarak UHD ekran seçeneği de sunuluyor.

Elbette sadece makyaj olarak geliştirmeler yok. Dell rekabeti korumak için ayrıca dahili özelliklerini de geliştirdi. Intel'in yeni duyurduğu Whiskey Lake 8th-Gen işlemci ve 8GB veya 16GB RAM seçenekleri bunlardan sadece bir kaçı.

Yeni Dell Insprion 7000 Serisi Diğer Özellikleri

Her üç model de USB-C Güç Dağıtımı ve DisplayPort'u destekleyen bir USB-C portu ile geliyor. Teorik olarak evrensel kablo standardının "USB-C" ideal olarak benimsenmesinin 2018'de bir dizüstü bilgisayarda görmek son derece güzel. Buna Dell için bir ilk olan Amazon Alexa'da dahil.

Inspiron 7000 serisi, 13 inçlik bir model için temel olarak en ucuz dizüstü bilgisayar olan 879,99 dolardan başlıyor, ancak bu kesinlikle daha kaliteli XPS serisine göre iyi bir fiyat. Her üç versiyonun ABD'de 2 Ekim'den başlayarak kullanıma sunulması bekleniyor.

Türkiye'ye gelmesi ne kadar sürer henüz kestiremiyorum ancak, Dell'in nihayi hedefi XPS özelliklerini daha ucuza sunmaktan ziyade mükemmel Insprion Dizüstü bilgisayarını inşa etmek. Bu yüzden geliştirmeleri veya bu noktadaki ilerlemelerin daha fazla devam edeceğini tahmin ediyorum.

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji Dell Insprion 7000 Serisi Xps Özelliklerini Daha Ucuza Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement